26.12.11

Beyonce Nyanyi Kat Oprah

Hello u olls.  Akceli video ini dah lama.  Akak tengok dalam website Oprah.  Tapi lani baru sepupu akak bubuh secara official dalam Youtube so senang nak share dengan u olls. 

Persembahan ini dibuat khas untuk Oprah Farewell Concert.  Meletopsss sangat sangat.  Lagu ini dah lama memang semangat dan very the woman-woman spirits!  Pastu sepupu akak pulak kalau menari ampa tau la.  Memang very the FIERCE u olls!  Tapi rasanya masa ni dia tak mengandung lagi. 

Dan yang paling penting,  masa permulaan persembahan ini,  Beyonce bagi segulung ijazah kat pompuan-pompuan penari tu semua sebelum keluar.  Maksudnya,  semua pompuan di dunia ini.  Kalu u olls nak maju dalam hidup TUNTUTLAH ILMU!  Janganlah angan-angan simpan impian nak cari jantan kaya and get married atau angan-angan nak jadi artist!  Kalau nak jadi artist betui betui kena kuat ya.  Jangan setakat belakon satu gambar,  pastu dapat orang kaya,  and then kawen.  SEDEH!!

So...enjoiss!!

ps/  Prektis lah step step ini dan buat bila bangun tidok!  HAHAHA mampu?  Laki ampa nanti baling kasut kat ampa pagi pagi dah berhinjut macam ni.  Akak tak boleh buat sangat step ni,  kecuali tang goyang ketak-ketak kat bahu! HAHAHAHA

1 comment:

  1. haiyoh nak menangeh sat tgk kezen hakak buat show noooo, harus hakak jumie prektis teruih buat show new year kat padang kota hehe

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...