2.12.11

Majlis Perkahwinan Tema Star Wars

I read this on Syokkahwin.com. GILA MERAPU!! Memang la nampak cool dan lain daripada yang lain. Tapi tunggu lah lagi 10 tahun bila mana para pengantin macam dah boleh pikiak secara 'orang besak' sikit, baru dia akan menyesai dan jadi malu sedikit.  Tapi kalau depa dah very determined dan tak rasa menyesal langsung dengan pilihan ini....welll what can i say? MAMPUIH PI LA KAT AMPA.  DUIT AMPA KAN?




Memanglah bagi depa something yang cool.  Tapi aku tengok kat atas meja pengantin tu,  pakcik-pakcik berjanggut berserban duk atas meja ala-ala Star Wars ni.  Ish...macam naya kes sahaja. 












Hantaran pun bagi barang-barang Star Wars.



Apa pendapat u olls?

Ikut bukan hari-hari u olls.  Paling banyak pun dua kali seumur hidup. 

11 comments:

  1. Hahahaha ~~ gila.. aku paling tak leh hadam masa msk watak2 starwars tue.. hahahahaha ~~ tak dimakan usus aku apa motif dia...

    ReplyDelete
  2. kte rasa kalo btol2 nk wat tema ni..kena wat btol2..ni mcm xberapa real..
    tp kalo tuan punya bdn puas hati..nk wat cmne..

    ReplyDelete
  3. kalo gtau mak i nak wat camni konfem kena debik sedaih dua..

    ReplyDelete
  4. ish... malu lah... betol2 kes naya neyh.. siannya tengok pak aji2 tu.. kuikuikui. ni kalo buat time anniversary suka hati depa la. ni hari bersejarah. lawak ngat aih!

    ReplyDelete
  5. best apa wedding mcm ni..
    lain daripada yg lain...

    ReplyDelete
  6. Tak sesuai la uols..Ni kahwin. Bukan birthday party..

    ReplyDelete
  7. pelik kan..haha.ekceli pengantin perempuan tu anak buah my hubby (bapak dia kezen my hubby).kitorang pun kepelikan masa p wedding diorng aritu

    ReplyDelete
  8. haih, rhuginya barang hantaran yg tak memberi pekdah... aku rs mst ada famuli yg tak setuju, tp nak jugak, pakat kena ikut.. HABUAN lah

    ReplyDelete
  9. ingatkan kat pameran majlis kahwin..rupa2nya majlis kawin betul..dah macam bday party je..bab kawin saya tetap nak ikut tradisi+agama..biar la orang nak kata saya kuno sekalipun..daripada kena umpat keji orang yang datang..

    ReplyDelete
  10. OMAIGOD!!
    Sakit perut gelak dowh!!
    esp pak2 aji mak2 aji dok makan beradab muka tahan malu jer hahahah!

    ReplyDelete
  11. jumie samsudin, cool dow wedding dorang..ade george lucas kat atas meja tu pakai kopiah..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...