19.12.11

Teka Ni Sapa Masa Dia Kecik-Kecik?

Nenjiaaaaaaaaaaaaa sapa ni u olls?  Kecik-kecik dah ada eye back.  Hidung besar.  And bedak jenama cabut ubat punya.  Sapa ni u olls?  Cuba u olls teka?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Okay ini dia dah besar sikit.  Main hoki untuk sekolah dia.  Wellss....clue tentang perempuan ini.  Dia bukan artist.  Tapi dia selebriti.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Akak rasa ampa dah boleh agak dah ni sapa?  Sila skroll lagi.
.
.
.
.
.
.
.
.





Zaman kolejnya yang serabai.  Yang dia pakai suak dalam ni ialah satu fesyen show amal di kolej dia.  Masa dia buat fashion show ni la suami dia sekarang first time tengok dia u olls.


Masa graduation.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah tau kan dia sapa?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SHE IS KATE MIDDLETON. 


Lepas dia dah bertunang baru dressing dia smart u olls!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Dulu akak tak cantek.  Lani akak jadi princess teruih....KAU MAMPU?"


Sembah ratu 48 step zapin.

10 comments:

  1. Jumieee..gambaq tak keluaq laa.. (ke pc kami ja?)

    ReplyDelete
  2. dia ngan suami datang malaysia kan uooll next year.... jgn lupa menghadap sempah ratoo next year

    ReplyDelete
  3. Reena, takpa...slow slow.

    Ridz....yakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! I would love to see them in person. Tapi tak suka la nak bersesak sesak ramai orang. Akak cam tak suka ramai ramai orang.

    ReplyDelete
  4. comelnya jaket biru tu... ala2 brocade je... nice... :) kasut dia pun semua i like... smart...

    ReplyDelete
  5. sebab tu jangan suka sumpah seranah mengata baby tak comey ka hapa..tak pun masa sekolah rendah ka menengah..sebab dulu orang selalu kata aku anak keling..

    tengok bila dah besar panjang ni..sibuk kata macam mana aku putih..tula dulu kutuk lagi aku paria..sekarang yg mengata aku yg paria..nasib mulut aku tak jahat mengata org dulu..

    ReplyDelete
  6. dia buat something kat muka dia kan?

    ReplyDelete
  7. ridz!!!: aku tataw kau pun follow blog jumie! kerlasssss mahayam sydney!

    Jumie: aku dok ingatkan Lindsay Lohan. -.-"

    ReplyDelete
  8. Aiiiyooooo mak ayam ostolia pun baca blog akak..........sentapppp

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...