1.12.11

Ulasan Fesyen American Music Awards 2011

Mesti Eiyzhall Azemi akan menjadi insan yang paling happy minggu ini sebab ada banyak ulasan fesyen dalam blog akak seperti minggu lepas.  Kali ini FFM24 dan juga hari ini American Music Awards 2011.  Akak telah menonton sedikit sebanyak show ini dalam Youtube.  Ternyata sungguh hebat-hebat artist mereka me-miming- kan diri mereka?  HAHAHAHA.  But i think The Band of Perry and Kelly Clarkson adalah pure suara sendiri menyanyi live bukan miming.  Yang lain-lain tu sah sahhhh!!  Semua record siap.  But,  depa punya sound system very good sampai nampak macam betui depa nyanyi live.

Marilah kita mulakan ulasan dengan dua pupu akak yang baru menjandakan diri iaitu JLO. 
JLO

Menangeh sat tengok Kak JLo pakai dress ini.  Ala-ala Rihanna masa MET Gala Dinner.  Tapi akak rasa,  JLO pakai ni nampak lebih 'tamed'  dan tidak menggila. Dia nampak lebih sofistikated dengan gaya rambut yang kemas. 



Kalau ampa tengok starting performance pertama JLO,  dia pakai dress ni dulu.  Pastu dia buat nyanyi nangeh-nangeh.  Pastu dia senyum kat penonton.....pastu.............



Pastu nenjiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dia pakai suit macam ni teruih.  Depa kata dia tiru Britney Spears punya stail masa BS punya video clip lagu Toxic.  What ever!!  Bagi akak,  JLO lebih hotness!




Nicky Minaj

Ini Nicky Minaj masa performance.  Robot-robot keluak api and asap u olls.



First time aku rasa aku tengok Nicky Minaj habis sopan gila.  Tapi sangat meletops.



Katy Perry

Sangat suka make up,  dress and kasut beliau!!   Make up ini sangat matte tapi actually very tebal ya puan-puan.  Make up very the paper dolls. Hanya wanita berani mampu membawa stail macam ni,  baju buat daripada kalendar Cina pastu kasut warna biru macam mana ka.



Ini gambar dia masa nak buat show. Something kingki tapi sangat Katy Perry. 



Im not sure Katy Perry pakai baju ni masa bila.  But dia nampak merepek.  Tapi penampilan ini untuk di pentas,  mungkin ada tema yang disebaliknya.  Yang penting Heidi Klum nampak very the kertu kat sini. 



Taylor Swift.  I olls sangat suka perempuan ini.  Very the cantek.  And ampa kalau nak tau,  dia dah banyak kali kena carut dengan Joan Rivers (E Fashion Police) so,  now dia dah ubah sikit gaya rambut dia.  Kih kih kih. 



Vanessa Lachey.  Sangat suka details halter macam mana ka senget ke tepi.  Something different.  



Julie Bowen.  Wanita sekeping dan takdak curve adalah sangat cantek pakai macam ni.  Less is more.  LIKE!

 


Heidi Klum.  I wonder sapa buat baju ini.  Sangat unik!!




Jennifer Morrison.  Kalaulah ekor dress ini yang belakang itu adalah lebih labuh adalah lebih cantek dan elegen. 



Alanis Morissete.  WOWWWWWWWWWWWWWWW lamanya tak tengok beliau.  Well,  for me dia ROCKSTAR so dia pakai apa pun ROCKS okay!



Christina Grimmie.  Ampa pasan tak?  Kepala dia lebih besar dari badan dia?


 
Kimberly Perry.  Deni la nyanyi "If i die young....bury me in silence....".  Well....akak rasa dia masih tak pandai bergaya di red carpet lagi.  Almaklumlah artist baru u olls.  Dari kasut sampai rambut,  ada banyak tak kena.  But its okay,  i olls tak boleh kejam kat orang baru.



Amy Heideman.  Deni kalau bagi meja kotak yang attach kat badan dia tu amatlah sesuai untuk juai rokok kat disko.




Sara Ramírez.  Wanita kertu yang elegen.  I LIKE.




Selena Gomez.  Orang elokkkkkkkkkkkkkk...amik kain tingkap ikat ikat macam mana ka jadi dress pun elok!!!!!!!!!!!!!!




Mary J Blige.  PUKUL BERAPA DATUK HARIMAU?????????????????????????????????????????



Sarah Hyland.  Macam berlengaih sikit.



Audrina Patridge.  Rasa macam tetek dia nak terjatuh dah sangat sangat.



Jennifer Hudson. SANGAT SEDIH SEBAB DIA TERLALU KURUS SANGAT NOW!! I LIKE HER MORE WHEN SHE IS MORE AGAM LAGI SIKIT DARI INI!!  BILA MACAM NI DIA TERUIH NAMPAK TYPICAL.




  Ellie Gouldin.  next!!




Jenny McCarth.  I very like this dress actually.  Something yang sedikit avant garde di sini. 




Hillary Scott of Lady Antebellu.  LESS IS MORE.  Nothing to carut.  


Phoebe Price.  Aku tak tau pasaipa aku tengok pompuan ni aku rasa macam tengok ayam putih.



Jane Levy.  Comels.  Rasa macam nak bubuh dalam kotak.









Justin Bieber


Katanya sekarang Justin Bieber nak ubah imej dia.  Tak mau buat remos jatuh depan lagi.  Tapi bagi akak,  muka dia still adik-adik!! Tak nampak jantan lagi.  Kena tunggu lagi 6 ka 7 tahun lagi.



Untuk persembahan solo dengan lagu baru,  dia pakai baju macam planet planet ni.



Pastu JB buat kezutan masa LMFAO perform.  Dia keluak pakai seluar harimau ni.  Aku nak tergelak sangat sebab JB sebenarnya tak berapa terror shafel pun!! Baik kakak aku shafel best lagi!!







Matthew Morriso.  Baiknya deni.


Lance Bass.  Deni pun macam sopan.


Robin Thicke.  Jonas brothers + Ricky Martin.



David Guetta.  Okayla cool...dia dalam video clip dia semua pun pakai macam ni jugak.




Hot Chelle Rae.  Semua muka very the adik-adik tapi dressing macam orang tua.



Lil Jon.  Kasut dia besak macam Mekdonel.



John Legend.  ALWAYS THE MACHO AND CLEAN AND SMART.


Joe Jonas.  COOL  :)


Taio Cruz.  Kali ini dia tidak begitu Amir Luqman.  Thank god.


Gavin DeGraw.  SANGAT GAY.


Will -I - Am.  Awat hang tak pakai helmet hari ni?



Soulja Boy. Memang imej dia macam ni.



Adam Lambert.  Siriesly aku sangat tak suka dengan imej dia lani.  Too made up.  Tapi memang ini gaya dan imej Adam Lambert.  When u see a guy with heavy make up,  rambut MGR and suit ala-ala dracula...so u  know its ADAM LAMBERT.


Sean Kingston hari tu kata jatuh jet skii....masuk ospitel semua.  Sekali keluak-keluak kuruih.........................................JATUH JET SKII KA PI SEDUT LEMAK ????


James Durbin.  No komen.  Next.



Mario.  Macam mana smart pun u olls dressing,  tetapi lubang hidung mu tetap menjadi pujaan hati ku!!




Performances


Redfoo and SkyBlu of LMFAO.  Depa ni sangat cool! 


The Band Perry.  Suara dan lagu yang sedap. 


Christina Aguilera.  Penampilan yang membuahkan kritikan....sebab Christina kan makin gemok.  Tapi tetap feeling pakai dress Herve Leger.  KAU MAMPU?


Kelly Clarkson memang meletops dengan lagu Mr.  Know It All.  Badan dia semakin agam.  Tapi still dia nampak very the meletops dengan baju meghelit merah ini. 

6 comments:

  1. Thanks for the review..
    Berapa banyak baju jugak la depa semua pakai? GIgih nak tukaq2 bagai..
    Btw Jennifer Hudson dah memang typical black chicks dah, dah tak outstanding...

    ReplyDelete
  2. noooookkkk! awat x pi letak gambaq Sophia ngan Rosie tuh. depa comey! btw good job! love

    ReplyDelete
  3. Hello Reena : kami tau pasai paaa! Sebab Lady Gaga takdak. Tak meriah u olls.

    Pojie : Yessssss! Setujuuu!

    Faris : Kerlasssssssssssssssssssss fish son dari Ostolia baca blog akak....

    ReplyDelete
  4. suka dress jenny mccarth...simple n elok ngn dia

    ReplyDelete
  5. hahahahhaa.... nama merk diseru.. baru byq bil berokband celcom akak.. bosan jer fashion untuk AMA'11 kali ni.. lady gagah xdak.. but ok la.. spupu akak beyonce pun xdak..hehe.thankss for d review..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...