16.1.12

Janda Tiger Wood Yang Kaya Raya Buat Apa dengan USD100 juta?

Hello u olls semua. Selepas bercerai dengan Tiger Wood, Elin Nordegren menjadi janda yang kaya raya dan meletops u olls. Dia menang kes perceraian dengan tuntutan daripada Abang Rimau sebanyak USD100juta. That is around RM400 juta duit kita. FUCIIIIOOOOOOOSJSKLJSKLJHLSKDNSLDKJIOPU#)(&)!



So awal tahun 2011,  janda kaya ini telah membeli sebuah rumah agam di kawasan elite Palm Beach yang berharga USD12 juta.  And lepas beli rumah tu,  dia kata pulak rumah itu tak berapa sesuai dengan standard dia dan dia mengambil keputusan untuk membina semula satu rumah agam yang lebih menakjubkan!  Katanya,  dia hire semua "high priced architect" untuk memastikan rumah idaman dia menjadi kenyataan.  SYIOKKKNYA.

"high priced architect" untuk memastikan rumah idaman dia menjadi kenyataan.  SYIOKKKNYA.




Bestlah kalau macam ni.  Kalau akak pun,  pastinya akak akan buat benda yang sama.  Bukan dia tak boleh beli tanah kosong pastu rebuild lain.  Ataupun betui betui beli rumah idaman macam mana ka and renovate sikit-sikit.  Tapi nenjiaa....dia beli rumah baju seketoi.  Pastu sajia sajia bagi pecah and buat lain.  Memang macam nak tunjuk sangat dia saja saja nak perabih duit and suka hati dia la nak buat apa pun dengan duit itu.  

Sikap kekwat yang harus ditauladani untuk mengajar bekas suami yang main belakang dengan para pelacuran.

Gambar ehsan :  Radar Online dan Why Fame

1 comment:

  1. ai baca kt E!online (kot tak silap), bini Tiger Woods kata dia demolished 1920's mansion tu sbb termite infestation dan design mansion tu tak ikut standard hurricane Florida, katanya. Katanya... :D

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...