9.1.12

Marilah Share Wedding U olls Di JumieSamsudin.Com

Hello u olls.  Akak nak buat sedikit pengumuman kat sini,  kepada u olls semua yang rasa-rasa macam teringin nak share dengan we olls semua tentang moments perkahwinan u olls,  AKAK AMAT MENGALU-ALUKAN.  Just PM akak kat Facebook dan bagi link gambar kahwin u olls.  Bukan apa,  maybe hasil karya perkahwinan u olls boleh menjadi satu sumber inpirasi teman-teman yang membaca blog akak ni di samping mempromosikan butik-butik pengantin yang u olls guna kan.

Tak semestinya wedding u olls buat kat hotel!!  Buat kat sawah pagi pun akak tak kisah.  Cuma kena ikhlas la nak share dengan we olls okay.


Ini akak sedang berkawat dalam bilik pengantin akak dulu.  Tengok sampai video man kat belakang pun rasa nak terkencing tengok akak. 

U olls PM akak kat Facebook akak.  Bagi link album wedding u olls.  And akan emel u olls set soalan untuk u olls jawab.

Okay semua!!  Hope to hear back from u olls!

1 comment:

  1. idea yang menarik..kalau NONA tu asik review wedding orang kaya je..busan tngok!

    http://azilsahashim.blogspot.com/2012/01/musartworks-photography-2012-giveaway.html

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...