16.2.12

Blue Ivy Carter

Hello u olls!

Sapa ada jadi friend akak di Facebook mesti ada tengok akak post gambar satu baby yang sangat comels,  nama Blue Ivy Carter.  Akak kata "Anak menakan akak, Blue Ivy Carter. Baby ini sangat cantek. Sangat muka tok dia. Tiba tiba teringin nak ada baby :)" 

Maybe u olls tak dapat tangkap gambar sapa la tu.  Sebenarnya itulah gambar anak sepupu akak iaitu Beyonce.  Sejak beliau mengandung macam-macam tohmahan yang diberikan.  Ada yang kata beliau ni betul ke mengandung.  Erm...macam-macamlah.  Yang penting depa makan ati tengok pompuan ni vogidevas walaupun dah mengandung 7 bulan.  Pastu insiden di hospitel,  ada yang kata laki dia bayar satu floor hospital tu supaya orang tak boleh masuk sesuka hati.  Semua staff tak boleh bawak henfon or camera segala maknena.  Paling ngeri ialah ada satu parents yang kata depa sampai tak boleh tengok anak depa yang tengah sakit sebab DIVA BEYONS beranak di hospital itu.  Well well well.....macam-macam la depa ni.  Yang penting sepupu akak vogidevas!!




Okay,  pastu orang ramai mesti duk pikiak sepupu akak akan juai first cover photo anak dia ini kepada mana-mana wakil media dengan harga yang berjuta juta lemon.  Ala-ala Kim K juai media rights wedding dia kan?  Tapi nenjiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....takpayah juai apa u olls.  Sepupu akak dan suaminya buat blog khas untuk letak first photo anak depa kepada public.  Meletopsss!

Mai sini akak share dengan u olls.

Meletops kan baby depa.  Not comel!  But cantek.  Mata dia ikut sepupu akak,  tapi tang mulut tu ikut pak dia sebijik. 
Meletops depa dalam pantang pun rambut kepok.

Selebihnya ampa boleh baca dalam blog depa  :  http://helloblueivycarter.tumblr.com/


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...