27.3.12

Make Up Jumie Samsudin Mac 2012

Hello u olls semua, cepat sangatlah masa berlalu. Sedar-sedar sahaja dah masuk bulan Mac 2012. Terima kasih kepada kawan-kawan semua yang telah membuat tempahan untuk memake up u olls di hari hari bahagia u olls di bulan Mac yang panas nestapa ini.

So here are recap of all of my work on March 2012.

Sabtu, 3 Mac 2012 | Naqiah Abd Halim | Permatang Pauh

Sabtu, 3 Mac 2012 | Aina Lita | Penang

Sabtu, 10 Mac 2012 | Nurain K | Kulim


Ahad, 11 Mac 2012 | Nurain K | Kulim

Sabtu, 17 Mac 2012 | Wanie Akhir | Butterworth


Sabtu, 24 Mac 2012 | Pieja Jojo | Kuala Lipis


Kepada rakan pembaca blog yang mempunyai hajat untuk melamar saya sebagai make up artist,  (FEELING MELAMAR PULOP),  berikut adalah tarikh-tarikh yang telah ditempah oleh kawan-kawan lain.  So mana -mana  yang dah taken tu,  ampa tak bolehlah nak tempah dah.  Sebab I olls hanya amik 1 atau dua make up sahaja untuk satu hari (kalau gap masa yang berbeza) untuk memastikan hasil yang bermutu tinggi.  U olls boleh refer jadual ini dalam blog make up saya juga.  Check it out :  http://makeup-by-jumie.blogspot.com/
April 2012
Ahad, 1 April 2012 | Faridah Merican | Penang
Sabtu, 7 April 2012 | Dr . Farid | Penang
Sabtu, 14 April 2012 | Bengkel Tatarias | Politeknik Balik Pulau
Sabtu, 28 April 2012 | S. Munira | Penang

Mei 2012
Sabtu, 12 Mei 2012 | Reena | Penang
Ahad, 13 Mei 2012 | Reena | Penang
Sabtu, 27 Mei 2012 | Ekin Malek | Butterworth

June 2012
Sabtu, 2 Jun 2012 | Nurin Hanani | Kepala Batas
Ahad, 3 Jun 2012 | Tia Nur | Guar Perahu
Sabtu. 16 Jun 2012 | Raidah Rahman | Johor Bahru
Ahad, 17 Jun 2012 | Raidah Rahman | Johor Bahru
Sabtu, 30 Jun 2012 | Azita Yusoof | Balik Pulau

Julai 2012
Sabtu, 7 Julai 2012 | Ann Ruslan | Penang
Sabtu, 14 Julai 2012 | Arni Hasliza | Penang

November 2012
Sabtu, 17 Nov 2012 | Hazwani Manan | Balik Pulau

Disember 2012
Sabtu, 1 Disember 2012 | Izzah HAB | Penang
Ahad, 2 Disember 2012 | Shamin | Kulim
Sabtu, 8 Dis 2012 | Hajar | Penang

Okay,  so akhir sekali akak nak share dengan u olls penerangan jelas dan daripada akak dan dibantu oleh Ayangkamell Ibrahim tentang seorang yang bertanya soalan kepada akak di laman page Make Up by Jumie Samsudin.  In case u olls pun ada yang terpikir benda yang sama macam Nurain Bte Abu Samah,  so berikut adalah jawabannya.  U can view the original komen on my page.  Komen macam ini adalah amat penting ya.  Akak pun nak tau jugak apa benda yang tak kena ni. 

Kepada Ayangkamell,  thank you so much.  U olls lebih tahu kerana pengalaman u olls semua amatlah meletops.

2 comments:

  1. Macam mana nak contact si Ayang Kamell ni aku dari dua tahun lepas kejar dia tak dapat... but for sure early June dia dah fully booked kan

    ReplyDelete
  2. setuju dengan ayang kamell tu, B2B selalunye suka dengan sentuhan peribadi MUA ^_^

    baru bace blog jumie dah jatuh cinta, banyak vendor dari utara yg meletop!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...