1.3.12

Ulasan Fesyen Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party

Hello u olls. So kita telah mentengok Oscar Red Carpet dan jugak After Party. So now, akak dengan gigihnya mengcarik gambar-gambar untuk satu lagi event besar sempena Oscar iaitu Elton John AIDS Foundation Oscar 2012 Viewing Party. Pasrty ini dibuat dengan menjual tiket kepada orang-orang besar Hollywood untuk tengok Oscar 2012 kot tivi besar sambil membuat derma ke Yayasan AIDS Elton John. Sangat meletops idea ini.

So banyak artist meletops yang mai kat majlis ini jugak. So marilah kita mentengok baju baju meletops depa.



Katy Perry in Blumarine.  Meletops sangat.  Nama designer Blumarine,  rambut pun buboh kaler blue.  MOTIP???



Dita Von Teese in Jenny Packham.  Meletopssss.  Wanita ini selalu gothic macam mana ka.  This time pakai colour-colour nude.  Meletops.



Carmen Electra.  Beliau nampak sangat sofistikated dengan dress gaya simple ini.  Tahniah kakak. 



Paz Vega.  WEHSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS....ada cendawan tumbuh ka pinggang dia.   Cendawan lapis!




Sofia Vergara in Roberto Cavalli .  Simple....i like.  Nak pinjam clutch boleh tak???



Irina Shayk in Versace.  Tebelah kaki lagi........................!




Karolina Kurkova in Armani.  Fuiiyoooooooooooooooooo!  Keraihnya kakak ni.  Macam pakai baju besi.  Kalau tembak dia boleh tembuih (tembus) tak peluru tu?



Bar Refaeli in Roberto Cavalli.  Meletops.......tapi macam pernah tengok dress ini.



Dianna Agron in Carolina Herrera .  Sangat tidak percaya bahawa dress ini dibuat oleh Carolina Herrera.  Tapi apa pun,  tahniah Dianna kerana tidak mentuakan diri u olls.


Camille Grammer in Tony Ward Couture.  OVER!!!!!



Rachel Zoe.  Deni macam sakitttttttttttttttttttttttttttt!




Maggie Grace.  Pernah tengok.  NEKS!


Vanessa Hudgens in Georges Chakra Couture.  Erm...............!  Nak suka ke tak?  Entahlah.....Maybe tak suka kot.  Baju ini tidak comel untuk beliau.  Sebab beliau wanita yang comels.



Brooklyn Decker in Valentino.  Cuba tengok details kain pada dress ini dekat dekat.  Sangat cantek u olls.  Macam sisik ikan macam mana ka.  I really love it.

Lydia Hearst.  Dress nude yang ala-ala gula-gula kapas macam mana ka....tapi....BLUSHER ITU!! Membuatkan beliau sangat barbie doll!  Comels.



Danica McKellar in Alberto Makali.  PERNAH TENGOK SEBELUM NI.  NEXT!



Anne Heche in Dolce & Gabbana.  Well............apa yang akak nak komen tentang baju ini.  Yes!  Sangat tahun 70an.  Era diskotik u olls.  Kalau bagi kat Saloma dulu-dulu mesti Saloma suka.




Nina Dobrev in J. Mendel.  Apa yang akak suka pada dress ini ialah yang potong-potong kat dada itu.  Macam terbelah macam mana ka.  Menajdi satu design yang unik.


Elizabeth Olsen in Christian Dior.  BELIAU NAMPAK TUA!!!!!!!!!!!!!!



Anna Paquin in Emilio Pucci.  Tengok design pusing-pusing warna gold di atas kain warna hitam seperti ini memang sah sah dah tau Emilio Pucci.  Tapi somehow,  beliau ni pakai.....tidak nampak outstanding pun.  Maybe beliau tidak cukup volapsyes untuk membawa baju ciptaan Emilio Pucci yang selalunya amat dramatik.  Kasut beliau juga sangat play safe.  If i were her,  i akan pakai kasut tinggi strapless warna gold.  Bagi nampak seksi u olls. 



Sarah Hyland.  Deni nak pi kenduri pengebumian sapa u olls?  Tok dia ka?



Gwen Stefani in Zuhair Murad Couture.  Siriesly..........memang kakak ini sudah kertu.  Tapi siriesly............baju ini membuatkan beliau nampak lagi kertu.



Rose McGowan in Paule Ka.  MULUT ITEK!




Malin Akerman in Sportmax.  Baju ini menggunakan lace yang nampak sangat tok tok.  Kesian kat beliau.



Petra Nemcova.  Tak tau sapa buat baju beliau.  Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!  Sangat suka baju nampak tektek macam ni.  Tapi orang yang ada papan chess atas dada depa boleh la pakai....sapa tektek besar tak boleh. 




Diane Kruger.  Baju ini sangat seksi!  Tapi simple. 



Ashley Tisdale in Maria Lucia Hohan.  Sirieslllllllllllllly.........sangat suka dress ini.  Strapless dia sangat unik.  Suka.



Heidi Klum in Versace.  Cup...deni dah sah bercerai ke tak?  Anyway.........baju ini cantek.  Tapi........entahlah.  Too much for OSCAR?



Victoria's Secret model Alessandra Ambrosio and Kourtney Kardashian.  Wanita mengandung yang membuatkan akak sangat touching.  :)

And of coz,  akak pilih dua baju yang akak rasa paling cantek dan paling tak eiliok untuk Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party.  Marilah mentengok!  
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
The Best Dress for Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party

Kim Kardashian in Alaia.  Saya memilih dress ini kerana beliau nampak sangat sofistikated,  tak over dan misteri macam mana ka.  Sesuatu yang beliau kena selalu buat,  sebab nama Kim Kardashian dah sangat mengEKSPOSkan beliau. 


The Worst Dress for Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mena Suvari.  Deni pakai baju apa ni.  Siriesly!!!!!! Merapu.  Macam pakai bek pelastik sampah warna putih.


Sekian sahaja ulasan-ulasan akak untuk u olls semua.  THANKS sebab sudi membaca blog akak ari ini.  I lef u olls. 

OKAY BYE SEMUA.  NAK PI PELUK CIUM SUAMI DAH :)

4 comments:

  1. perghhhhhhhhhhhhhhh..3 fashion review in a row in one day.. well done my sis..i enjoy ur art of blogging..gaytuuuuu.. spekin london..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haruslah gigih. Ampa semua banyak bagi support kat akak :)

      Delete
  2. wow..congrats jumie! leh lwn la joan rivers

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...