4.4.12

I Olls Akan Berlakon Teater!! - Teater Muzikal Kasanova


Yes u ollls!!

Pada hari besde yang lalu,  kawan baik akak iaitu Andy Siti Nurhidayah called akak "Babe...aku nak bagitau kau sesuatu ni.  Ko nak berlakon teater tak?  Teater muzikal?  Ko kena nyanyi dua lagu,"  AKAK TERUS NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! 

Andy meneruskan ceritanya,  "Cerita ni pasai Kasanova.  Arahan Khairol Azhar...ko ingat kan?  Arja Lee akan jadi hero.  Kau jadi penyanyi night club kawan baik untuk Arja Lee.  Kau tau sapa heroin?  Farhan AF4,"

Akak terusssssss rasa macam nak menitis air mata.  Akak ingin tujukan anugerah istimewa ini kepada suami akak yang kerja di Queensbay.  Semoga abiang akan terus sayang kat Ya dan tidak akan tengok pompuan lain yang duk tengok wayang,  sebab bukan depa semua boleh menyanyi dan berlakon teater dengan artis macam Ya. 

Skrip dah dapat,  akak dah faham cerita.  Pasai seorang lelaki yang tersepit antara dua identiti untuk menjadi lelaki yang baik budiman atau lelaki yang penuh dendam kepada semua wanita wanita di dunia ini.  Lagu-lagu yang dimuatkan dalam teater ini jugak meletops-meletops.  Akak akan menyanyikan dua lagu u olls.  Sebagai pompuan night club.................akak akan nyanyi lagu I Will Survive and Big Spender.
MELETOPS U OLLS...penampilan istimewa bagai...


Siriesly,  menyanyi is one thing.  Tapi ini menyanyi dan berlakon dan mesti nanti ada menari-nari.  Akak tak sabar untuk shake some bom bom u olls.

So akak dengan ini just nak bagitau kat ampa la.  Nanti,  sapa-sapa yang free dan teringin nak tengok macam mana Jumie Samsudin beraksi sambil berlakon cakap Ke-El......mai la tengok.


Tarikh  :  4,  5 dan 6 Mei 2012
Tempat : Auditorium Dewan Budaya USM

Masa  :  8.30 pm

Harga tiket  :  RM 50,  RM30,  RM10 dan RM5
For booking,  please contact  :  Andy 012-6824449

ps/  Wish me luck u ollls! 


10 comments:

  1. saya nk p tgk!!mesti best..nk g tgk kak jumie ja semata...hahahhahaa

    ReplyDelete
  2. OMAIGOD JUMIE!!!
    That is my dream!!
    Aku pernah berlakon, pernah menanyi, pernah menari cuma aku belum berkesempatan combine semua tuh dalam teater muzikal jek!
    Kamu sangat bertuah!!
    Wahhh, hope pementasan ini buat roadtour sampai KL sure aku mai tengok bawak bunga utk hang walaupun penampilan khas. Tp hang paling kelas aku rasa!!!

    All the best. Muah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babee!! I will show this to Arja...kasik dia semangat sikit :)

      Delete
  3. mmg tgu teater ni..b4 ni ada dgr ura2 dh tp dowg nk diamkn dlu..skrg mmg hrs pegi sbb nk support kwn2, senior2 ^_^

    ReplyDelete
  4. wow meletops kak jumie. i like. i like.

    ReplyDelete
  5. wowwww!!! jumie!! berita ni sangat menimbulkan bintik-bintik kegembiraan di hati kami (^.^)... All the best tau!

    ReplyDelete
  6. wa ... yang tersepit antara dua personaliti ni misti arja kan? suka dia berlakon watak tersepit antara dua personaliti. yang dalam botoi pun gitu jugaks. hmmm ... cant wait. tiket nazrul dah belikan. haha ...

    ReplyDelete
  7. hyeeee kakjumie meletoppss... wahhhhh congratz222.. happy 4u..! mesti besh gilerrrr... ;)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...