26.4.12

Marilah Menshopping Sari bersama De Dazzlerzz Shoppe

Hello u olls!  Tup tap,  sat saja dah bulan April u olls.  So lebih kurang 4 bulan u olls nak raya.  So akak hari ni feeling nak introduce kat u olls untuk beli kain - kain nak buat baju or dress sempena hari raya.  Feeling kan akak?  Sebab awal awal dah pikiak raya apa semua. 

So hari ini akak nak share dengan u olls promo jual kain sari.  YES!!  Kain sari not only untuk buat sari u olls.  Kalau u olls beli kain saree,  u olls boleh tempah untuk buat baju u olls. 

So hari ini jom kita baca dan tengok koleksi kain-kain sari dari De Dazzlerzz Shoppe.


Jumie  S  :  Why u olls jual saree?  Kenapa u olls tak jual kain pasang macam lain?
Qyla AA :  Sebab nak lain dari yang lain. Kalau juai kain cotton berlambak dah. Cakap saja kain cotton jenis apa, semua orang tau kan?kalau kain saree, orang mesti macam terkejut kain saree bulih buat baju kurung, kaftan semua tu. Lagi pun kain saree 6 meter u olls, banyaj bulih jimat kalau pandai nak menggunakan kain tu..:)

Saree Part II Collection  :  Range price RM169-RM249



Jumie  S  :  Apa spesyelnya saree di mata u olls berbanding kain pasang lain?
Qyla AA :  Sari yang kami jual ni surprisingly lembut. Bila tunjuk kat orang sample pun orang terkejut. Mak i olls beli pun dia cakap pakai sejuk ja tak panas. And design dia unik, beli kain style lain tiba-tiba dah siap jadi style lain. Sebab ada jugak pattern dia tak sama semua macam kain ela tu.


Collection warna-warni and banyak corak abstrak!! RM199

Jumie  S  :  Apa kegunaan saree 6 meter?  Nak buat apa? 
Qyla AA :  Ramai yang masih keliru atau pun masih tak tahu nak buat apa dengan kain sari 6 meter..
banayk soalan yang diajukan kepada saya selain tanya harga 6 meter nak buat apa?
depa kata rugi ja beli sampai 6 meter..

mai sini cek nak habaq dengan 6 meter boleh buat apa..hihi

1. Kalau anda seorang ibu, 6 meter tu buleh ler nak buat baju anda sepasang and baju blouse untuk anak-anak..
kalau anak kecik lagi baju kurung pun buleh..:)

2. Kalau anda wanita berkerjaya, kain boleh buat kain selisih depan, padankan dengan kurung potongan kurung pahang dan juga kebaya..satu kain 2 gaya..

3. Kalau anda jenis yang suka berseluar, sehelai seluar (boleh buat seluar slack atau getah ikut keselesaan masing-masing) buat baju labuh boleh dijadikan seperti punjabi suit atau jubah seluar dan buat lah sehelai blouse atau kemeja..satu seluar, 2 gaya..

4. Anda juga boleh buat baju kurung sepasang, dan lebihan 2 meter boleh dijadikan blouse, mak saya buat macam tu..:)

5. Untuk yang membeli kain punjabi suit, tapi dijadikan baju kurung, dah tak payah nak pening-pening cari tudung sebab selendang 2 meter dah ada..belit aja..:)

6.  Boleh buat dress dengan flair yang banyak (Yang Kak Jumie tambah)

Exclusive saree.  Full embrodery.  Yang ini boleh buat baju kawen u olls!!  Price RM500-RM900 (including postage)



Jumie  S  :  Dari mana u olls dapat stok semua?
Qyla AA :  Kami amik stok dari Mumbai India teruih. Kami tak pi beli kat kedai kat melesia ni pastu pi pos kat hampa. Tu sebab bila beli kena sabaq sat 3-4 minggu untuk dapat kain yang ditempah.


Jumie  S  :  Apa itu Salwar Kameez?
Qyla AA :  Sebenaqnya, Salwar Kameez ni macam punjabi suit jugak. Tapi nak bezakan sedikit harga dan design, tu yang letak Salwar Kameez. Sama jugak macam saree exclusive dan saree biasa. Biasa Salwar Kameez ni harga mahal sikit dari Punjabi suit.

Ini contoh yang model pakai.
Ini contoh pembeli pakai :) Merletops u olls.  Salwar Kameez.

Jumie  S  :  Okay ceritakan simple step macam mana nak buat tempahan dan pembelian?  
Qyla AA :  Kalau nak beli, 
1.  Email sahaja kod item di qyla86@gmail.com. Harga akan diberitahu dalam email nanti.
2.  Kalau dah setuju dengan harga, buat pembayaran dalam tempoh 48 jam. Kami tak kan place order ke India selagi bayaran tak dibuat. 
3.  Setelah pembayaran selesai, kami akan update tentang pembelian anda. Biasanya 3-4 minggu kain anda akan sampai.
4.  Bila dah sampai kami akan pos ke rumah anda. Tak payah dah berpeluh-peluh cari parking semua tu..:) 
5.  Walaubagaimanapun, sekiranya item yang anda tempah tiba-tiba tak ada, jangan risau, anda boleh cari item lain atau kami akan refund setiap sen duit anda. :) Terima kasih!!

Okay!!  Dah puas tengok semua?  Kalau tak puas lagi ampa pi tengok sendiri kat website dia  :

Weblog  :  Dedazzlerzzshoppe.blogspot.com
Facebook  :  Facebook.com/DeDazzlerzzShoppe

For more info sila contact :  Qyla Bt Abdul Rahman

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...