16.5.12

Dear Jumie : Macam mana Farhan AF boleh jadi kurus?

Dear Jumi san,  kami slalu bacer blog hampa.  Mai opis jek teruz bukak blog hampa.  Syok baca.  Tahniah no.  Broadway performance yang malatops tu.  Cuma kami nak tau,  camna Farhan tu leh kurus weiiiii.  Cuba citer sket leh...dulu hasanya cam berisi sket badan dia lani dh kuruihhhhh...jeles kkkkkk
Emilita Ghazali
Hello u olls, 

Terima kasih na.  Sebab sudi baca blog kami awai-awai masuk office.  Jangan sampai tak buat kerja sudahlah.  Kami faham,  kita ni kerja office rutin duk tengok surat taip surat ni,  memang lah cepat boring kan. 

Anyway,  thanks sebab email ni.  Kami teruih foward email ni kat Farhan.  Dia eksaited gila membacanya dan teruih membalas.  Nenjia ampa baca sendiri apa yang Farhan jawab  :

Ambil dari website http://www.klubbkidd.com/2007.  Farhan yang comels!
Gambar dari Wikipedia Nur Farhan binti Azizan



Dear Regina...

First of all thank you so much datang tengok Kasanova.  Hahaha..Kalu di ingat kan memang saya berisi dulu..emmmm story yang agak menarik nak berkongsi bersama Jumie & all the readers.  Kalu saya berisi,  i just want to be like Jumie because she always look confident,  gorangeous,  happy although she know that people always talk bout her.  But she don’t care about what people say coz dia percaya pada diri dia.  That’s  why i love bout Jumie!!!!

To be what i am now,emmm amazing.  Alhamdulillah,  apa pun yang kite nak buat kena ada usaha n disiplin.

I love food!!! Saya ni pecinta makanan..haha susah untuk saya katakan tidak pada makanan.  But i want to start something that make me positif & healty so i started it about 2 years ago.  So biasa nye takde ubat-ubat or suppliment yang i makan.  Everything yang saya buat semuanya natural,  minum air masak adalah rutin setiap masa,  nasi pula sehari sekali jer sebab badan kite memerlukan tenaga atau dalam erti kata lain orang Melayu tak jumpa nasi tak sah kan..hahaha

Biasanye Tea O or herbs tea or chinese tea adalah teman saya pada belah petang sebab ia akan membuang segala toksik di dalam badan kite.  Antara 6.30pm to 7.00pm adalah time dinner saya.  Nothing heavy and nothing light but full of healthy meals.  Biasanye I take salad or sup.  Kalu dah tengah malam biasanye akan lapar so i take fruit or jus.  Esok pagi jogging but breakfast adalah yang paling penting so please take breakfst k.

Apa pun tak kesah la kurus ke berisi ke yang penting kite happy!!!! Love u all
Tq Jumie

Regards
Farhan Azizan

Farhan sedang mendengar kata-kata penghargaan daripada pelajar OKU penglihatan USM,  Ruvindiran ataupun Zack.  :)  Dia peminat setia Farhan.  Syioklah Zack hari tu.  Farhan peluk dia u olls!....:) Dia pelajar kat School akak. 
Kerlasss takkkk!  Farhan menjawab secara ekslusif untuk ampa semua.  Lani dengan secara rasminya akak dah boleh feeling-feeling artist dah.  Sebab dah emel -emel dengan artist.  KAU ADA?  Email ni bukan main-main ya.  Memang betul-betul.

Anyway,  thank you so much Farhan.  Jawapan hang sungguhlah baik sangat demi menjaga hati aku.  Kennnnnnnnnnnnnnnnn!  Thank you so much.  Aku pun nak tau juga.  Yalah....tips ini sangat berguna okay.  Mak pun nak amalkan.  Tapi aku ni,  bukan nak kena control makan babe.  Aku kena eksesais lebih.  HAHAHA....Itulah pesan Farhan kepada Khafi ya "Hang sila bawak dia pi jogging!,"

Ken...............!  Thanks Farhan.  Thanks semua orang.  Marilah menjaga kesihatan diri. 

1 comment:

  1. Bab diet ni.. selain daripada determination disiplin, maklumat yang betul pun memainkan peranan. Saya pun masuk kelab wanita agam jugak. Just nak share yang start 3 bulan lepas saya ada baca this blog : www.sususejat.com
    Banyak info pasal diet, kalori dan cara pemakanan yang seimbang.
    Isunya bukan pasal skip makan, tapi daily calorie intake yang bersesuaian dengan tubuh badan masing2.
    Just nak share the knowledge.

    Btw jumie: I dah berjaya naik Mt.KK :D (berkat proposal Jumie last 2 month )

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...