11.5.12

Terima kasih Pengiklan Sekelian

Hello u olls semua,


Alhamdulillah,  lepas tawarkan khidmat iklan kat blog akak hari itu.  Ramai yang email akak dan berminat untuk terus buat payment dan paparkan iklan apa semua.  Akak rasa sangat meletops u olls.  Ada pembayaran yang dibuat secara cash.  Ada yang buat secara online.  Ada yang bagi hadiah sebagai pertukaran.  Ada yang nak tempah banner sahaja.  Ada juga yang feeling nak tempah khidmat pengiklanan secara pakej setahun yang termasuk dengan monthly review apa semua.  Meletops kauuu!  Memang haruslah lepas ni mak makin busy ya.  Dah baru baru ni dapat title baru iaitu title "pelakon teater" ya.....Kau ada?

Yang ni semua banner atas.  Dah penuh u olls.  Ada syarikat persendirian,  ada yang company besak pun ada.  Tu dia ampa boleh nampak company BroadbandMadeSimple.Com tu.  Meletopssssss!

Yang side banner tu pulak.  Ada macam-macam.  Ada wedding planner,  photographer,  personal add dan khidmat nak buat loan la apa semua.  Cepat pi ketik ketik!

Terima kasih kepada pengiklan-pengiklan sekalian kerana sudi memberi kepercayaan ini kepada saya dan blog saya. 

Dan kepada pembaca sekalian,  TAK PAHAM PAHAM LAGI?  CEPATLAH KETIK-KETIK LINK-LINK BANNER KAT TEPI-TEPI DAN ATAS TU!!

Sekian sahaja,  sapa sapa berminat untuk membuat iklan,  atau teringin nak jemput saya untuk buat review apa semua,  baca sini  :  http://www.jumiesamsudin.com/2012/04/tawaran-khidmat-iklan-di-blog-jumie.html

Yang benar,
Jumie Samsudin yang meletops sekali kat Melesia ni

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...