28.6.12

Susu Kesihatan SD2 dan K29

Hello u olls semua,


Hari ini i nak tolong kawan i yang bernama Nor Hamizi meletops untuk mempromosi produk kesihatan yang amat sesuai untuk mereka yang ingin menguruskan badan menjelang hari perkahwinan u olls.  Ini bukanlah produk menguruskan badan semata-mata ya,  ini adalah satu supplement kesihatan yang bagus untuk tubuh badan kita.  I dah banyak kali dengar pasai susu ini.  So,  hari ini nak share dengan u olls semua.   Ampa bacalah penerangan by En.  Mizi dan lihatlah sendiri kelainan yang beliau sendiri alami. 

ALPHA LIPID SDII (SD stands for Slim Diet)Susu ni untuk lose weight dan burn fat dalam badan kita efisyen sekali TANPA BERLAPAR!!!




· PROGRAM DIET SEKALI DALAM SEUMUR HIDUP
· TANPA BERLAPAR
· PEMBAKARAN LEMAK YANG PASTI
· TIADA YOYO EFEK SELEPAS STOP MINUM – YOYO TU BERAT BADAN TURUN NAIK MENDADAK
· MAINTAIN BERAT SELEPAS STOP MINUM SEBAB SUSU NI DAH TRAIN PERUT SUPAYA TIDAK BERLAPAR
· BOLEH TURUN 4-5 KILO SEMINGGU
· PAKEJ MAMPU DAN JIMAT UNTUK ANDA
· MIZI AKAN GUIDE & MONITOR UOLSS!!

Jumie  :   Apakah nama susu ni? Daripada mana?
ALPHA LIPID SDII
  • Daripada New Zealand company New Image.
  • Mempunyai sijil halal.
  • Diluluskan oleh KKM sebab tu masuk pasaran Malaysia.
  • Susu terbaik dari ladang adalah dari New Zealand coz lembu lembu New Zealand berkualiti dan padang rumput di New Zealand is the best in the world!!! Semua susu produk di Malaysia memang majority keluaran New Zealand.
  • Nama jer susu tapi dia kandungan Soy Protein.
  • Siapa yang lactose intolerant – memang tak leh minum susu sbb perut tak da laktosa .. susu ni sesuai sebab susu ni dia soya based.


Jumie  :   Apa beza susu ni daripada produk mengurus yang lain?
ALPHA LIPIDTM SDIITM
  • 7 HARI@30 HARI@60 HARI
  • TURUN BERAT SEBANYAK 5KG SEMINGGU@10-15KG SEBULAN
  • BERAT TIDAK AKAN NAIK SEMULA
  • TIADA YOYO EFEK
  • DIET SEKALI SEUMUR HIDUP
  • TIADA STEROID ATAU DADAH
  • JIMAT KOS – SEBULAN DIBAWAH RM650 MINIMUM RM180
  • EFEKTIF
  • TANPA BERLAPAR – SUPPLEMENT PAS MINUM SUSU KENA MAKAN!!!

PRODUK XYZ
  • 7 HARI@1 BULAN@3 BULAN
  • TURUN BERAT SEBANYAK 3KG SAHAJA 
  • ADA YOYO EFEK
  • BILA BERHENTI BERAT NAIK SEMULA MENDADAK – PERLU TERUSKAN
  • KOS MAHAL – SEBULAN RM800 – RM1500 MINIMUM RM240
  • DIET DENGAN BERLAPAR – REPLACEMENT
  • MENGANDUNGI STEROID ATAU DADAH

SLIMMING CENTRE
  • 3 BULAN
  • TURUN SEBANYAK 3KG SAHAJA 
  • ADA YOYO EFEK
  • BILA BERHENTI BERAT NAIK SEMULA MENDADAK – PERLU TERUSKAN
  • KOS SANGAT MAHAL – HARGA PENGENALAN RM688/RM888 – FULL PAKEJ BOLEH MENCECAH RM10K
  • DIET DENGAN BERLAPAR - REPLACEMENT


Jumie  :  Perlu eksesais tak?

Eksesais yang minimum sahaja diperlukan.  Contohnya  :
  • Parking kereta kat car park jauh skit dari opis then jalan kaki sikit . 
  • If opis kat tingkat atas,  digalakkan untuk menggunakan tangga untuk naik dan turun.
  • Window shopping.  Contoh brisk walk yang sangat fun. 
  • If nak dapat result cepat dan membantu pembakaran lemak dengan lebih cepat buat cardio workout 25-30 minit like aerobic, poco-poco, jogging, cycling dan treadmill.
  • Digalakkan juga untuk  bersauna dalam masa 30 minit dapat keluarkan peluh sama macam kita workout 30 minit kalau tak dak masa nak bersenam.  If ada duit beli jer set sauna letak kat rumah.  Balik kerja or hujung2 minggu dok masuk dalam beg sauna tu boleh relax-relax lagi sambil keluarkan peluh.
Testimoni dari En.  Mizi sendiri.  Click on the picture for larger view.

Jumie  :  Orang yang duk rancang nak mengandung takpa ka minum susu ni?
  • Yang nak dok pregnant dinasihatkan focus and berusaha kepada hasil usaha sama untuk dapat baby CHAIYOKKK!!!!!
  • Boleh tiada masalah sebab SUSU ALSDII byk nutrient mineral vitamin serat.
  • Yang tengah pregnant tidak disarankan amik susu ALSDII ni sebab baby dalam perut perlukan nutrient yang banyak so tak pa ibu pregnant makan sedap2 for baby.  Gebu time pregnant seksi k.  Hehehehehe.  
  • Disarankan ibu pregnant boleh minum susu Alpha Lipid Lifeline satu produk susu juga yang memang bagus untuk ibu dan bayi.  Coz after gave birth baby lebih antibody,  immune system dia tinggi,  lepas 3 bulan baby dah nampak cerdik dan cerdas.  Sebab susu Alpha Lipid Lifeline dia Kolustrum susu awal lembu sama bagus macam susu awal ibu yg kuar awal-awal hingga hari ke-3 after pas gave birth.  Banyak antibody and memang baby kena paksa minum susu awal tu sebab banyak antibody untuk elakkan baby dapat sakit bantu immune system dia up!
  • Pas abis pantang and baby dah usia lebih 5 bulan baru leh minum susu ALSDII ni
  • Ibu yang sedang menyusukan baby pun tak leh minum susu ALSDII ni if nak minum gak tunggu after baby berusia 5 bulan ke atas sbb after usia baby 5 bulan ke atas baby tu dah leh makan makanan lain tak bergantung harap pada susu badan ibu.

Jumie  :   So macam mana nak beli? How to contact you?
Saya boleh dihubungi di talian 012-4672525 ataupun PM ke FB saya  :  Nor Hamizi
Anda juga boleh emel kat saya di alamat mizinie@yahoo.com. 




Jumie  :  Macam mana orang yang dari luar KL yang nak order product ni?
Don’t worry boleh courier and kos postage I cover kan.  If area-area JB or Penang cheq leh pergi jumpa sebab kekadang cheq pi JB or Penang.

2 comments:

  1. kak Jumie,
    rege dia mesti ratus2 an?
    dah hagak daaah~

    ReplyDelete
  2. its around 100+ je...but ramai kata berkesan :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...