4.7.12

Anak Menakan Baru | Alia, Farihin and Ali Hakimi

Hello u olls!

Just a quick one.  Sapa-sapa duk selalu tengok wall Facebook akak mesti ampa tau baru baru ni my elder sister dapat anak kembar.  Baby girl and baby boy.  And abang i pulak,  3 months ago telah meng-produced baby boy yang kedua terberat di Pulau Pinang iaitu 4.7 masa di lahirkan (secara pembedahan).

I olls nak share dengan u olls semua.  Kakak i olls itu,  sudah 15 tahun menanti anak.  Anak sulong dia yang form 3 dah.  So tak tau macam mana,   bulan empat hari tu.  Lahirlah dua baby kembar lelaki dan perempuan (tak cukup bulan).  Lepas kena masuk ward apa semua.  Ting tong tiang semua,  nenjiaa....depa dua ni pun selamat la balik rumah.


Yang ini kakak, nama dia Alia Fatihah.  Dia sangat pendiam dan relaks saja. Cool girl :)


Yang ni adik. Dia boy. Dia over sikit. Suka suruh orang dukung and sikit sikit nak merengek. Tengok tu mata dia macam firasyat duk tengok mak dia dukung dia.



Ini anak menakan akak yang hari tu, yang beranak sampai berat dia 4.7 kilo tu. Lani dah 3 bulan, nenjiaa.....7 kilo dah! Steady Hakimi!!


Dari kiri, Hakimi 3 bulan. Pastu Alia and Farihin. 1 bulan. Setiap kali tengok gambar ni aku nak tergelak!



 Ini Afiq Daniel, abang Hakimi. Deni suka makan!!!  Pada suatu hari, akak beli kat dia lolipop perisa apel.  So akak tanya dia "Sedap tak lolipop ni Afiq? Rasa dia macam mana?"  Pastu Afiq jawab "Ermm...sedap! Rasa dia macam kuda!,"  HAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! 


Sekian,  so happy for my sister and brother.  Semoga rezeki makin melimpah ruah selepas dapat anak lagi.

Love,
Jumie Samsudin

5 comments:

  1. semangatnya hakimi. kelakar gambar baby berbaris tu. nampak hakimi besar sgt haha

    ReplyDelete
  2. Jumie kak mu yg dapat baby kembar tuu ader fb dak..hehehehe nak suh dia join group kembar malaysia.....nantie leh la jumpa2 ha....

    ReplyDelete
  3. hehe..syok tengok Hakimi..anak kami umuq 3 thn macam umuq 6thn..haha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...