9.7.12

Kuih Kacang Mazola Jumie Maletops | Raya 2012

Hello u olls,

Marilah mengorder kuih kacang mazola dari I dan Danny. Kami buat business untuk mendapatkan sedikit wang saku sempena raya. Kami buat satu kuih saja sebab kami tak profesional sangat. Tapi rasa kuih kacang ini subhanallah memang sedap sebab ini resepi moyang saya iaitu Nenek Rodal.

1 balang 60 biji RM20
3 balang 180 biji RM50


Nak order?
PM me / Danie Harmizi

or

Jumie
Watsapp / SMS 0124130060

Danie
Watsapp / SMS 0124560028

ps/  Untuk orang Penang dan yang nak mai Penang saja.  Sebab susah nak courier.  Kueh kacang adalah sangat lembut seperti orang yang membuatnya.  Nanti dia akan hancok. 

Thanks semua!

So...orang luar Penang semua.  Silalah tatap gambar ini dan rasakan air liur anda mencair di dalam mulut.



Satu balang. Ada 60 biji.. Di susun dengan kasih sayang.

 Sampling yang kami buat. Insya allah from time to time saya akan buat more sampling. Kalau mau....please PM me...

 Inilah business partner saya. Gambar kat belakang tu dalam frame tu...adalah gambar penaung kami. HAHAHa...Abang Manap In The House!

 Dia ni pembantu khas kami dari Naratiwat. Tapi dia balik dah kampung...ps/ amboiii bulu tangan dia.....banyak.

 Kueh kacang yang telah dibakar. Sedang ditunggu untuk disejukkan sebelum proses pembungkusan.

 Ini adalah tangan mawas yang duk curi kueh kacang kami. Sekali dia gagau boleh mencecah dua biji sekali. Sebab tangan dia besak.
ps/ Tu tangan laki I,  En.  Khafi.


Testimoni daripada Asmaa Aljuned :"Sapa yang tak penah makan benda ni memang tak akan paham macam mana benda kecik tak comey ni ada rasa sedap gilaaaaa...tapi sebab aku PERNAH, aku cam kancing gigi tengok benda ni.  Tapi aku dan kakak kembaq aku dah penah kena ketok kepala ngan jumie.  So kami kena kontrol nafsu.. dan jadi org baik2,"  Asmaa pernah tolong saya buat kuih ni masa zaman sekolah dulu.  

 Ampa mesti duk rasa macammana kacang ni cayak dalam mulut ampa just by seeing this picture kan? HAHAHA me gusta

OKAY BYE SEMUA!! Terima kasih.
 

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...