13.7.12

Suami Irma Hasmie Yang Kendu : Khayalan Adik-Adik 2012 (Gudbai Aaron Aziz)

U olls! 

Kerlas kan tajuk artikel akak hari ini?  "Suami Irma Hasmie Yang Kendu : Khayalan Adik-Adik 2012 (Gudbai Aaron Aziz)"  Dah lama akak tidak memondan di dalam artikel akak.  Thanks to one of my anak ayam (terpaksa rahsiakan identiti beliau untuk tujuan keselamatan).  Dia tanya kat akak.

"Akak tak tengok ke wedding Irma Hasmie,"

"Akak dah luak dah tengok wedding retis ni.  Very the tipikal.  Semua nak grandis.  Depa lainlah banyak duit.  I lagi suka tengok wedding orang biasa macam i....walaupun grandis ala-ala kita,  tapi tetap vas!  Sebab duit sendiri,"  gitu....

"Betul kata akak tu.  Tapi akak patut tengok wedding Irma Hasmie.  Bukan sebab tengok wedding they olls.  Tapi sebab tengok laki dia,"  kata anak ayam akak dengan mata yang galak tentiba.

"Haa...kenapa kendu tak?"

"Aiiiyoooo akakk.....................ELLLLLLLLLLLLLLLLL sangat.  Merembes kalau akak tengoknya.  Bak kata I,  very the khayalan adik-adik di seluruh Malaysia untuk tahun 2012/2013.  No more Aaron Aziz!"  Gituuuuuuuuuuuu!  Sungguh semangat kata anak ayam i itu.

So akak pun cekitdautt!!!!!!!!  U ollsssssssss!  Memang ELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!


ELLLLLLLLLLLL KAN????????????????? Adik adik yang membaca blog akak hari ni pasti sedang merembeskan diri u olls.  Akak tak boleh merembes tak tenu hala dah.  Akak dah feeling isteri orang u olls.  Berdosa okay.  Tapi yes,  dalam hati akak,  akak akui,  laki Irma Hasmie ini sangat elok.

So,  memang betul lah kata orang.  Jangan merungut kalau Allah bagi kita ribut dan hujan.  Sebab lepas itu Allah akan berikan kita pelangi.  Nenjiaaa....untung hang Irma.  Laki hang very the elllll.  Segak sungguh.  Katanya u olls pun bertemu jodoh di tanah suci Makkah.  


Okay,  sudah-sudahlah tengok laki orang. 

Bye semua. 

Love,
Jumie Samsudin.

9 comments:

  1. haha...last part, sudah2 lah tgk laki orang...ekeke...
    tapi mmg kacak la laki Irma ni. hurmm..bertuah badan. Irma pun cun! yang meleleh tgk satgi Nabil. LOL

    semoga jodoh mereka berpanjangan hingga ke akhir hayat.

    From,
    sekilass.com

    ReplyDelete
  2. EL tu ape jumie? elegant kah?? hehehehheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeelllll tu...elok yang terlampau! Hahahahah sampai tak habis sebut.

      Delete
  3. oo... hahaha .. ingatkan elegant.. hadoi.. EL sangat suami erma. sokong! hihi.. tapi suami kita masing2 pon EL gak! hehe

    ReplyDelete
  4. oit jumie...hg tau suami dia tue cik dud*? tp tetap heeelllookkk..!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...