31.7.12

UK Clarks Sales : Online shopping untuk peminat Clarks

Hello u olls semua,

Hari ini i olls ingin mempersilakan semua peminat-peminat kasut jenama Clarks untuk membuka dan menge-LIKE business kawan saya iaitu Siti Hajar.  Siti Hajar dulu satu sekolah Senjojes dengan saya.  Dia adalah sangat lembut dan kurus.  So,  antara dia dan saya,  nisbahnya amat ketara.  Sekali i jerit,  dia boleh masuk ward trauma.

Untuk pengetahuan u olls semua,  Hajar sekarang belajar dalam bidang elektronik engineering (peringkat ijazah kedoktoran ya.....) di University of Nottingham,  UK.  So memang beliau duduk kat UK la sekarang ini  Dia adalah peminat Clarks.  So,  sebab minat dan juga ingin menambah sumber kewangan ketika belajar,  dia pun membuat perniagaan barang-barang Clarks secara online!

Inilah Hajar u olls.  So every time kalau ampa nak beli kasut Clarks and duk mesej-mesej kat UK Clarks Sales,  so u olls tau la u olls duk deal dengan perempuan dalam gambar ni.  Memang dari sekolah macam nilah dia....lemah lembut.  Macam I.

Dia dapat stok kasut dan handbag UK Clarks Sales dari warehouse Clarks dan juga Clarks stores di sekitar Nottingham. Designs di sini kebanyakan terbaru dan pada harga yang berpatutan.  Jadi tak timbul masalah original ke tidak sebab produk dari UK Clarks Sales memang dijamin 100% authentic Clarks.


U olls boleh tengok harga barangan Clarks kat Malaysia dan yang kawan i juai ni lebih kurang sama sahaja.  Tetapi yang bestnya,  apa yang dia duk tayang dalam FB dia semua adalah yang terkini.  Dan membuatkan akak sentap setiap kali dia tag gambar kasut kat FB i. 

Nota ringkas dari Hajar,  dia kata "Kalau beli banyak boleh dapat diskaun.  Tak perlu tunggu YES,"

Jangan lupa baca ini  :  Tips Memilih dan Membeli Kasut untuk Wanita


Memandangkan beliau ada kat UK,  so dia akan post barangan kita order tu kat dia.  Pembeli akan dapat barang bergantung pada jenis postage yang dipilih semasa pembelian. UK Clarks Sales menawarkan dua jenis postage iaitu melalui udara dan laut.  Bagi penghantaran udara akan mengambil masa 1-2 minggu.  Manakala penghantaran melalui laut pula akan mengambil masa 8-10minggu.

Penghantaran akan bermula setelah closing date untuk semua order.  Pihak UK Clarks Sales akan
sentiasa update status delivery sehingga pesanan sampai ke tangan pembeli. Harga postage adalah termasuk sekali dengan postage di Malaysia.


So u olls berminat?  Inilah cara-cara ringkas untuk membeli dengan UK Clarks Sales  :

Langkah 1   : Buka Facebook page UK Clarks Sales and silalah membuat pilihan
Langkah 2   : PM UK Clarks Sales maklumat berikut:


Nama penuh
Alamat penuh
Nombor telefon
Email
Item code
Size
Jenis postage
Beserta kotak atau tidak (hanya utk kasut Clarks saja)
* Pelanggan akan menerima booking invoice dari UK Clarks Sales dalam masa dua hari

Langkah 3  : Setelah menerima booking invoice, minta pelanggan untuk buat pembayaran penuh di akaun Maybank seperti yang tertera dalam invoice dalam tempoh masa 2 hari.  Kalau tiada sebarang jawapan dalam tempoh tersebut,  order dikira void.


Langkah 4  : Setelah pembayaran penuh dibuat,  sila PM UK Clarks Sales details seperti nama bank, tarikh transaction dan reference number(kalau ada).


Langkah 5: Sila tunggu confirmation invoice dan anggaran tarikh penghantaran dari UK Clarks Sales.

Langkah 6: UK Clarks Sales akan sentiasa memaklumkan perkembangan terbaru status delivery Clarks anda.

Langkah 7: Bila Clarks dah sampai,  tibalah masanya untuk BERGAYA :)
Sekian sahaja cerita ringkas pasai perniagaan kawan akak ini.  Hope u olls semua memberikan support yang meletops. Seberang maklum balas / pertanyaan / komen,  u olls boleh emelkan kepada Hajar UK Clarks Sales di alamat hajar_01018@hotmail.com.

Jom tengok gambar produk Clarks untuk layuran di mata ampa semua.
NAK TENGOK LEBIH BANYAK GAMBAR LAGI.....bukak sini  :



1 comment:

  1. huhuhh... aku makan hati je tengok kasut yg tali-temali kaler hijau-purple-pink... ermm... tengah kumpul duit untuk something kan... time ni laaa ade bende2 menarik hati... ishhh... cobaaaannnnnn...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...