13.7.12

Ulasan Fesyen | BET Awards 2012

U olls!

Dah lamaaaaaaaaaaaaaaaa akak tidak membuat ulasan fesyen.  So baru baru ni ada big awards yang meletops di US iaitu BET Awards. BET Awards bermaksud Anugerah bagi Black Entertainment Television di Amerika.  Baca sini  : BET Awards. Meletops kan?  So let's check it out.  Sapa nak kena carot dengan akak. Tak banyak artist meletops yang mai.  I dunno why.  Tapi apa pun,  sangat meletops apabila melihat Beyonce dan Kim K tiba tiba jadi macam rapat sebab dua dua laki depa duk rapat. 


Beyonce
Katanya dress Beyonce ini mendapat kutukan dalam Fashion Police.  Ohhhh...shadap Tok Joan Rivers.  Hang duk buat macam fashionista sangat.  Akak rasa,  baju Beyonce ini sangat meletops.  Simple dan eksesori pinggang itu sangat fashion forward.  Warna pun sangat popping.  Amat sesuai dengan sepupu i.  


Kim K and Kanye W.
Kanye stay simple and casual.  Pakai sedondon dengan 'teman rapatnya" iaitu Kim K.  Kim K punya dress nampak simple kan?  Sat akak tunjuk the other picture. 


NENJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAA makan ati kan?  Sapa yang kat belakang badan ada banyak parut jerawat and panau,  jangan berangan pakai macam ni.


Rapper Flo Rida and model Melyssa Ford
Macam dah lama orang dressing macam ni.  Nothing impressive.

Director Spike Lee and Tonya Lewis
Sapa mati?

Jermaine Dupri dan pasangan
Jermain Dupri....sungguh casual.  Dan yang sebelah tu....erm....tak baik!  Tapi nak cakap juga...beauty and the beast. 

Meagan Good
Simple and seksi! LIKE.


 Mariah Carey
Memang imej Kak Mariah.  


Kerry Washington
Why kakak terlalu kurus.  Tak nampak meletops.  I like your shoes.  

Michelle Williams
Kak Kelly......awat makin kuruih...........tetek,  dahi dan mulut ja yang duk nampak besak. 




Nicki Minaj
Tak tau la ni untuk show ka apa ni.  Tak leh komen banyak.  Ini memang style dia.  Tapi apa pun,  i like her boots.  

Selita Ebanks
Sapa kata models mempunyai taste pakaian yang tinggi.  Ini adalah contoh membuktikan penyataan saya. 

 Lala Anthony
Orang tetek besak kalau pakai jumpsuit macam ni,  nampak lucah.  Sekian. 

Tamia
Tapi orang tetek besak ni,  pakai macammana pun,  akan menampakkan lucah. 



Angela Bassett
Simple and sesuai dengan usia beliau yang sudah kertu.  Play safe gitu.

Chaka Khan
Kak Chaka.  Tetap letopssssssssss!  She is one of my favorite singer u olls.


 Faith Evans 
Wowww kakak.  I love your outfits.  Siries tiru Beyonce.  Ampa tak caya click sini  : Beyonce

Taraji P. Henson
Simple.  I like the colours. 

 Regina King 
Seluar itu menampakkan u olls sedikit selekeh.  Tapi takpalah.  

 Letoya Luckett
Adik ni feeling macam nak pi gala dinner mana ka.  Aiiiyooo...tak sesuai la u olls.  BET awards orang fun fun je.  

 Tatyana Ali 
 Kalau akak jadi dia,  akak akan tebalkan sikit make up.  Baru balance dengan baju dia yang pop ini. 


 Monica
Meletops.  I like.  Simple. 


 Erica Hubbard
Seen this before.  NEXT.

Willow Smith and Jaden Smith 
Willow macam tomboi lani.  Depa nampak macam kembak dah.  

The OMG Girlz
NIIIIIIIIIIIIIIIPADIAAAAAAAAAAAAAA NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!  Aku nanti penampak sekok sekok.  Duk tiru Nicki Minaj secara jamak.

Jamie Foxx
Awat hang kuruih abang???  New film?
 

Trey Songz
Dah pernah tengok.  Next.  

 Swizz Beatz
Mana bini u olls?  Alicia Keys.  Anyway,  sangat suka seluar beliau dipadankan dengan t shirt putih yang ada terbelah di bahu.  Meletops!  Sapa kata lelaki tak boleh have fun in fashion?

Big Sean
Kalau perut tak cukup 6 pac macam En.  Khafi,  please jangan pakai macam ni.  (EN.  KHAFI ADA SIX PAC OKAY!  HAHAHAHA) Dan perlulah nak tunjuk line seluar dalam.  Sangat 1998.


 Ray J 
Simple and kemas.







3 comments:

  1. nk tolong tampar dorg gak secara berjemaah

    ReplyDelete
  2. Hahahaha memang terbaekkkkk sgt kak Jumie! Dok tunggu la bila kak Jumie nak wat review fashion lagi, akhirnya ada lagi! Suka cara kak Jumie pikiaq, senang ja caption..sapa mati? hahahaha blog kak Jumie memang menghiburkan and time stress boleh gelak2. Skrg makin berinformasi sgt and tolong org, tahniah kak Jumie!!!!

    ReplyDelete
  3. Beyonce tetap meletops...Suami alicia keys, i like that pants, Givenchy..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...