28.8.12

Pelamin untuk Majlis Perkahwinan Ustaz Don dan Husna by The House of Red Gincu

Hello u olls semua,

Sapa kat sini kenal Ustaz Don?  Ustaz Don adalah seorang ustaz selebriti yang sangatlah kendu ya di Malaysia ini.  Berlainan dengan Ustaz Idrus yang dah kawen,  Ustaz Don ni dia muda sikit dan berasal daripada Penang (Bukit Mertajam).  Tambahan lagi,  kepada u olls semua warga USM,  kalau u olls nak tau,  Ustaz Don adalah anak menakan kepada Dr.  Hamima Dona Mustafa from KANITA USM.  Meletopsss yaaa!

So u olls.  Alhamdulillah,  rezeki adik I olls iaitu Cakcing a.k.a Surianie Samsudin,  butik pengantin milik beliau iaitu The House of Red Gincu telah diberi peluang untuk menjadi penghias utama untuk majlis perkahwinan Ustaz Don dan pasangannya iaitu Dr.  Husna di Kuala Sungai Pinang,  Balik Pulau.Pulau Pinang yang berlangsung pada 23 & 25 Ogos 2012 yang lalu.

Gambar Dekorasi Perkahwinan Ustaz Don & Dr.  Husna by The House of Red Gincu
Nota penting kat sini  :  Mesti ramai yang tanya - APAKAH USTAZ DON BERSANDING?  Hey u olls.  Janganlah over membuat pertanyaan dengki seumpama itu.  Pelamin tak semestinya tempat bersanding baling-baling beras kunyit macam orang Hindu.  Pelamin asas ringkasnya adalah tempat untuk bergambar bersama keluarga dan sahabat handai yang disayangi.  Takpayahlah u olls over-over nak pertikaikan benda-benda macam ni tentang seseorang yang ilmu agamanya sudah tentu lebih meletops dari kita.  Sekian. 

Ada kepala Araput yang over sikit kat dalam ni.

Pose rasmi Surianie Samsudin a.k.a Cakcing di depan pelamin ilham dari beliau.




 

Hiasan Bilik Tidur

Bunga Tangan

Sirih Junjung

Kek Kahwin
Kek Kahwin dari Melting Bites.
Berikut adalah gambar yang Cakcing ambik menggunakan camera akak.  Deni serrrrr.  Takdak pun gambar muka focus kat Ustaz Don yang elll itu.  Semua gambar dari belakang sahaja.

Ustaz Don Daniyal pebetui serban.....steadddyyyyyy!!

Sekian sahaja perkongsian dari akak untuk u olls semua.  Jangan lupa untuk bukak dan like page Facebook The House of Red Gincu sebab ada banyak lagi photo in the making untuk Majlis Perkahwinan Ustaz Don dan Dr.  Husna :



PS /  Cakcing BBM akak "Wehsss! Confirm Ustaz Don kawen dia panggil aku buat pelamin semua"
Pastu akak BBM Cakcing balik "Tanya Ustaz Don nak penyanyi tak untuk meramaikan majelis?" LARIKKKKKKK

Love,
Jumie Samsudin "Kecantikan"


5 comments:

  1. Meletop sangat! Murah rezeki adik uollss..
    Husna tuh sweet sangat, make up pon takda tebal2 mcm artis tapi tetap nampak berseri!

    ReplyDelete
  2. La....rupe2 nye ada kena mengena dengan kak jumie jgk pelamin tu...sbb saya tgk dalam gambar2 yang di upload dalam facebook mmg sangat cantik dalam gambar....warna yang sangat natural...dan lighting mmg banyak membantu photographer (*jelas keskemaan ayat2 gue di situ ;)

    ReplyDelete
  3. alaaaa kepala kite kat atas tu ckit...
    janji jambul sy tinggi...
    ustaz don sgt lawak!!
    spottttting gilerrr habis!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...