26.9.12

Majlis Berendoi Farehah dan Farihin : Anak Kembar Kakak I Olls

Hello u olls,

Ingat tak akak pernah tunjuk kat u olls pasai kakak i dapat baby kembar. Masa tu depa tak cukup bulan lagi. Lani depa dah lebih kurang 4 bulan. Dah besar dah. Dan dah pandai bersembang. Dua dua muka tak serupa. Yang girl, muka macam jarum-jarum sikit. Mata besak macam mak dia and mak dia pun dah ajar pakai gelang emas dua dua belah tangan. Erm......kannn!

Yang lelaki pula, sangat tegap dan kuat. Suka tidur tapi kuat merengek kalau bawak pi berjalan-jalan. Tapi muka dia sangat emsem.

Sempena majlis perkahwinan Surianie and Zam (my sister) baru baru ni, kakak i pun tumpang kenduri dan buat majlis berendoi untuk kedua dua putera dan puteri kembarnya. Akak nak share dengan u olls beberapa gambar yang sangat cantek, captured by Memoria Photo Penang.














About Memoria Photo


  • Memoria Photo bermaksud Memori dalam bahasa latin.
  • Ditubuhkan secara rasmi pada penghujung tahun 2009 dan bermula daripada perkhidmatan fotografi untuk wedding dan terus berkembang setiap tahun.
  • Memoria Photo berpengalaman dalam pelbagai jenis event yang merangkumi pelbagai kawasan di seluruh Malaysia seperti Johor,  Terengganu,  Kuala Lumpur,  Melaka,  Negeri Sembilan,  Kelantan,  Kedah,  Perak serta  Singapura.
  • Perkhidmatan photography yang ditawarkan adalah untuk majlis-majlis perkahwinan,  pertunangan malah majlis-majlis korporat.
  • Kadar harga perkhidmatan bersama Memoria Photo adalah bermula dari RM 850 - RM 5000.(bergantung berapa event dan pakej)
  • Jom singgah ke galeri Memoria Photo untuk view album serta pakej yang menarik di alamat berikut  :
    81F-G Lebuh Acheh, 10200 Penang, Malaysia  (berhampiran degan Galeri Kad kahwin Penang ) atau hubungi kami di +014-249 8946 untuk temujanji.
  • Emel info.memoriaphoto@gmail.com 
  • Facebook page  :   http://www.facebook.com/MemoriaPhoto

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...