5.10.12

Nantikan Artikel Pasai Cameron Highlands

Hello u olls,

Akak dah selamat pergi dan balik dari Cameron Highlands.  Sorry akak tak sempat nak menulis artikel panjiang-panjiang untuk u olls semua lagi kerana akak tak sempat (mengejar masa dan cita-cita).  Akak harap u ollls berikan akak peluang untuk akak tulis elok elok.  Akak takmau la tulis macam tahi tahi,  information tak cukup.  Akak nak cerita semua secara details dan akak nak share dengan u olls dalam 7 artikel yang berlainan.  Haaaaa!!  Akak harap u olls bersabar.

Dan untuk sementara waktu ini,  sapa-sapa yang ada pesbuk akak.  Bolehla melawati album album gambar akak pi Cameron Highlands.  Akak ada 600 keping u ollls.  Over kan akak?

Anyway,  harap u olls sudi menunggu dan terimalah gambar kecantikan akak yang sempat akak rakamkan masa berada dalam taman bunga di Smokehouse.

Macam iklan Pleasure Estee Lauder kan?  Yes!!

Love,
Jumie Samsudin
Lambang kecantikan.

1 comment:

  1. hahaha..tak menahan tau..lambang kecantikan Estee Lauder. Terbaik!

    cepat buat entry..eh saya ni tak slalu tinggal komen..suka baca je...cepat2 kak. :P

    -sekilass.com-

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...