1.10.12

Sorry Tak Akan Buat Fashion Review Emmy Awards 2012

U olls,

Sorry akak tak akan buat fashion review untuk Emmy Awards atau apa-apa awards yang akan mendatang tidak lama lagi.  Ini adalah kerana,  sejak adanya si mulut parit Tok Joan Rivers dalam rancangan Fashion Police,  semua artist-artist Hollywood macam takut nak bergaya meletops meletops dan meng-eksperimentasikan diri mereka dalam fesyen.

And event fesyen Malaysia pulak,  macam boring jer.  Semua designer buat dress kembang payung Rizman Ruzaimi.  Itu sahaja.  Takdak pembaharuan.

Empat ni best dress for Emmy Awards 2012.

Tapi,  akak janji kalau ada event yang mana artist pakai meletops letops akak akan garapkan dalam blog akak.  Supaya lebih meriah dan akak pun lebih teruja untuk membuat carutan-carutan authentic akak ini.

Love,
Jumie Samsudin.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...