3.10.12

Tak Dapat Make Up Tuanku Nur Zahirah, Tapi......


Nawal:  Jumizahhhh 
me:  hai pengantin  
Nawal:  aku tak sabaqguess what..Tuanku Sultanah will be coming tooiikkk!!my face is in your hands 

me:  omaigodddddddddddddddddddddddddddd
u mean
aku ketak teruih
lupa nama dia
Tuanku Nur Zahirah????
Nawal:  yes 
me:  wehs aku ketakkkkkkkkkkkkkk
shit man!!!
i will do my best
baru baru ni aku dah keluar beli bulu mata pelasu spesyel untuk hang
dia macam simple tapi vouge vouge sikit
babe....... 
Nawal:  she loves great make upNawal:  she'll definitely ask 
me:  tapi Danny tak boleh mai KL la
sorry sangat sangat 
Nawal:  aisehhNawal:  hang mai ngan sapa? 
me:  aku akan pi sorang
pastu aku stay rumah kawan aku di UM 
Nawal:  vokey...u sure bebeh? u can stay at my house if u want u can come sabtuNawal:  hang akan mai camana? 
me:  sat ada stud 
Nawal:  ohhNawal:  anything let me know k bebeh... you gonna do amazing job and im so excited! 


Kannnnnnnnnnnn!!  Kawan I olls,  Nawal Shahril from http://funkyriffic.blogspot.com/ akan mengahwinkan diri beliau pada hari minggu ini.  Suami dia ialah mamat Amerika nah!!  Meletops.  So i lah make up dia.

Nawal ni dulu ialah inang diraja untuk keluarga Sultan Terengganu.  Of coz la Tuanku Nur Zahirah datang tengok wedding dia.

Nanti i buat wedding review and share dengan u olls.  OMAIGOD IM SO EKSAITED.  Gila tak dapat make up Tuanku Nur Zahirah pun takpalah (mak ni make up artist marhaen ja),  tapi at least dapat persembahkan hasil kerja mak di depan Tuanku Nur Zahirah wanita regalia idola mak pun dah cukup besar rahmat junjung kasih sembah ratu 83 step zapin undur ke belakang.

People!! Wish me luck.

Love,
Jumie Samsudin
 

3 comments:

  1. Upload gambak banyak2. Aku tunggu nak like nih. Hehe

    ReplyDelete
  2. nanti update..tumpang eksaited jugak neh...yeayyyyy...

    ReplyDelete
  3. Jumie,ak pon tompang excited dgn citer u ni!! harussss la excited weyh utk perkara/peluang yg once in a life time,,,,wlupun tempias pd inang raja,,,YOU tetap meletup sbb ade peluang mcmni...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...