27.11.12

Pecal Lele Sunny Point Sudah Kembali ; Di Lokasi Baru

Hai u olls semua,

Kepada orang orang Penang yang merupakan pencinta PECAL LELE...u olls semua mesti ingat kali pertama akak tulis tentang pecal lele dalam artikel-artikel akak yang dulu dulu.  Antaranya  :

Pecal Lele written on 11.11.08

Outlet baru Pecal Lele - lebih besar!! written on 4.2.09

Memang sejak tahun 2008,  ramai orang USM dan orang Penang sekitar barat daya amatlah jatuh hati dengan keenakan dan ke-authentic-kan masakan ibu dari Indonesia ini.  Tahun lepas (2011),  katanya ibu tutup gerai pecal lele yang kami selalu lawati kat Sunny Point.

And tahun ini,  dia telah kembali ke Malaysia dan buka kedai baru di Relau.  Jom terjah beberapa gambar akak ambil masa bermakan-makan di sana.  Masa ni kedai Ibu baru dibuka lebih kurang 10 hari.  Dahsat hidung kami yang dapat hidung dulu.

So untuk semua pencinta pencinta Pecal Lele Ibu,  jom tengok gambar kami tengah lepak-lepak kat sini melepaskan rindu dengan masakan ibu.

Inilah kedai pecal lele terbaru oleh ibu.  Katakanlah kita dari arah Relau/Sungai Ara,  pastu kita masuk kanan (depan Public Bank Relau) and then kita korner kiri dan terus ke belakang sampai kita jumpa flat nama Sri Aman (di kiri kita).  So kedai pecal lele ni berhadapan dengan flat Sri Aman.

Ibu memberikan pose yang vogidevas.


Depa dua ni la yang cium makanan ibu dulu....and then bawak kami mai makan sini.

The same classic set up......rasa macam "IM BACK" sangat.  
Menu kudapan sebelum makanan order kita tiba.
Menu ni macam sama ja kat Sunny Point dulu.



Check it out the Google Maps akak buat kat link ni  :  Pecal Lele Ibu Sunny Point

5 comments:

  1. saya peminat pecal lele... sepantas kilat nak pi terjah...

    ReplyDelete
  2. walowehh, mmg aku dok tgu kedai ni bukak balik... nk pi!

    p/s: dia tepon ang ka jumie suh mai kedai dia?

    ReplyDelete
  3. My Name is Helen Morgan, Daripada United Kingdom. Saya ingin berkongsi testimoni saya dengan orang ramai tentang apa yang doktor ini dipanggil Dr okojie rohani baru sahaja lakukan untuk saya, orang ini baru sahaja dikembalikan suami Ex saya kalah kepada saya dengan ejaan yang besar, saya telah berkahwin dengan seorang lelaki yang dipanggil Morgan kami telah bersama-sama untuk masa yang panjang dan kita sayangi diri kita sendiri tetapi apabila saya tidak dapat memberi kanak-kanak selama 2 tahun dia meninggalkan saya dan memberitahu saya bahawa dia tidak boleh terus lagi maka saya kini mencari cara untuk mendapatkan kembali sehingga saya melihat seorang testimoni tentang perkara ini doktor yang sama di internet mengenai bagaimana dia telah sembuh penyakit begitu banyak dan membantu orang lain dengan masalah yang sama, maka anda tidak akan percaya ini apabila saya dihubungi lelaki ini ke atas masalah saya dia bersedia musim ini dan dua hari selepas dia diberitahu saya bahawa beliau melalui dengan ejaan yang bekerja suami saya hilang kembali dengan lebih cinta di matanya, dan selepas sebulan saya terlepas bulan saya dan pergi untuk ujian dan keputusan yang dinyatakan sedang hamil am gembira hari ini adalah seorang ibu kepada seorang bayi Boy , dia berkata, saya juga akan hamil lagi jika saya ingin mengucapkan terima kasih sekali lagi doktor yang hebat untuk apa yang anda telah lakukan untuk saya, jika anda berada di luar sana mencari mana-mana jampi atau penyembuhan:

    (1) Eja untuk perlindungan dari bahaya

    (2) untuk Eja sihir

    (3) Eja cinta seks yang sama

    (4) Eja untuk penyembuhan penyakit

    (5) Eja untuk halimunan

    (6) Eja untuk kekayaan dan kemasyhuran

    (7) Spell untuk mendapatkan pekerjaan yang baik

    (8) Eja cinta yang kuat dan hubungan

    (9) Eja untuk membawa kembali bekas anda

    (10) Eja untuk hamil

    Anda boleh menghubungi doktor yang hebat ini pada drokojiehealinghome@gmail.com e-mel dan mendapatkan semua masalah anda diselesaikan .....

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...