27.12.12

Makan at Laili's USM

U olls peminat makanan western?

Bukan the lame chicken chop or fish and chips,  im talking about the real western food like spaghetti bolognese,  lasagna,  baked macaroni or nachos.  Nak makan western yang siriesly sedap macam masak kat rumah dengan harga yang amat berpatutan?

U olls harus try makan di Laili's USM.

Baked macaroni yang sangat meletops.
Spaghati bolognese.
Lasagna. NOHOROM LA AKU TAK SUKA BUAT FOOD REVIEW.  Terseksa masa menaip.
Makanan apa ada kat sini ?
Ada makanan Arab,  Melayu,  Oriental tapi paling best is the western food.  Kalau pi sana,  tengok menu dia...nenjiaaa macam-macam depa juai.  Tapi tak semestinya semua makanan tu depa juai.  I rasa Laili's harus focus kepada speciality nya sahaja.  Sebab they olls pun baru bukak,  just focus pada western food only.  Nanti dah lama-lama bila dah steady dan ada sistem yang baik,  baru tambah menu.


Harga?
Satu meal adalah serendah RM5.  SANGAT MURAHLAZOH!

What u should try?
AKAK SANGAT REKEMEN U OLLS TRY NACHOS DIA!!

NACHOS YANG SEDAPLAZOH.
Waktu operasi  ?
Im not sure tapi........orang USM suka mai time lunch.

Parking?
Senang.  Depan Laili's ada kawasan parking yang besar.


Inilah Laili's :)
Lokasi  ?
Akak tak tau nak explain macam mana.  Ampa check it out Google Maps akak buat kat bawah ni.


View Laili's USM in a larger map


Sekian,  selamat mencuba u olls.

5 comments:

  1. memang sedap pun akak, masa ada kuliah setiap hari selasa masa lunch selalu pergi makan dekat Laili's nie sebab nak makan Nasi Beriayani Ayam Roasted dia. Memang sedap.. huhu

    ReplyDelete
  2. kami selalu dok pi makan kat sana!
    sangat2 sedap..
    bread butter pudding dia sangat lah sedap, nachos dia buleh makan smpai kenyang termengah-mengah, baked pasta dia yg tak muak langsung, n ayaq lime mint dia pun sedap!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Wey weekend bukak tak? Kalo bukak mcm nak menyinggah jalan2... Nampak best ja mcm2 ada...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...