19.12.12

Nanti Akak Terangkan Ya.....



Terima kasih Dik Linda,

Hang pi tanya mak hang pasaipa.  Haruslah dia marah.....bukan sahaja (mungkin) sebab dia tak tau...ataupun dia paranoid takut anak dia LGBT puloppss!

Nanti akak bagi penjelasan dengan cara akak ya.  

Tapi apa pun,  hang kena buat research sendiri la....banyak membaca dek non.

8 comments:

  1. pada saya ibubapa yang bertanggungjawab terangkan tu semua. lepas tu selit la nasihat dan tunjuk ajar tentang hidup sikit. bila remaja tanya parents tapi kena marah pulak, mereka akan cari jawapan daripada kawan2, buku, internet. mereka akan anggap kawan2 la penyelesai masalah lepas ni. jangan pulak sedih lepas ni si anak suka menyendiri dalam bilik asyik cari penyelesaian hidup dalam internet saja.

    ReplyDelete
  2. SANGAT SETUJU dgn oda aman...
    parent tak patut tanya bila anak2 tanya...

    ReplyDelete
  3. Ha, jumie sebab kan ramai baca blog hg, apa kata selain hg nk explain kat linda tu pasal soalan dier, hg selit la skali pasal camne parents nak handle kalo anak2 dorg tanye soklan2 camni... Ehehe... Hg mesti ade idea2 bernas kannnn

    ReplyDelete
  4. motipp sgtt adik2 skg tak paham apa ittew bisexual,trasexual segala bagai...sedeyhh tau adik2 skg...kalo pandai baca bloq,misti hang pandai meng-google diknon oii...motippp hang pi tanya mak hangg?*pengsaaannnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyah....jangan tekejut nyah. Masyarakat kita sangat centek tentang pengetahuan / ilmu pendidikan seks. Depa TAKOT......so jadilah macam ni.

      Delete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...