6.12.12

Ulasan Fesyen Victoria Secret Fashion Show 2012

Amaran  :  BACAAN 18 tahun dan ke atas!!

Hello u olls,

Seperti tahun lepas,  kita buat review untuk Victoria Secret Fashion Show yang memang ditunggu - tunggu oleh wanita-wanita dan kakak-kakak zornen di seluruh Melesia.  Tahun ni,  tak tau la sibuk apa punya surr sampai terlepas pandang u olls.  Show ni dah keluar sebulan yang lalu.  hari ini baru akak heges nak buat review.  Thanks to anak ayam Hady Yazid.

Tahun ni,  wanita-wanita kekwat yang paling menyerlah dalam pentas peragaan baju-baju dalam yang sungguh mahal ini adalah seperti Marinda Kerr,  Andriana Lima and Alessandra Ambrosio.  Yang lain tu akak tak berapa kenal.

Okaylah,  jom kita tengok gambar-gambar dan juga ulasan feeling dari akak.

Aiiiiiyooooooo.......nampak pelipat purkis...mak sentap kerana mak tak mampu menggayakan fesyen ini.  Sebab dinding paha terlalu tebal.  HAHAHAHA


Nice....queen-queen porno gitu.


Canteknya pungkur mahai macam ni.  Anyway,  seluak dalam lace macam ni,  memang cantek.  Tapi tak boleh pakai malam pertama,  nanti cik abang tarik...ada lubang bentuk jari.
  


Cantek ada bulan sabit kat tetek depa.  And akak sukaaa kasut itu!


Kurusnya perempuan ni.  Bukankah model VS selalunya adalah wanita-wanita berbadan sihat/ideal?  

Bra ini sangat cantek..............bak kata Eiyzall.

Gambar ini lah yang membuatkan artikel ini menjadi lucah secara tak langsung.  Apa pun, sentap melihat kelicinan kulit pungkok depa.  Tengoklah pelipat di pinggangnya.  Kalau akak....erm...boleh selit duit syiling 50 kupang (yang lama punya).

Tiba-tiba......ada Elis in the Wonderland versi tak cukup makan puloppp.

Tiap-tiap tahun ada versi perempuan POM POM ni,  nampak sangat lelaki Amerika semua taste kinky kat perempuan POM POM.  Kan.................Patutlah dalam porn website mesti ada kategori CHEERLEADER....ehk...macam mana I tau?  Oppps.

Sweater ini sangat cantek.  

Okay...yang ni akak boleh buat sendiri.  Esok nak pi AtuZ beli riben banyak-banyak and sulam satu badan...nak menari depan En.  Khafi...HAAAAAAAAAAAAAAAAA........agak-agak boleh dapat tak gelang emas dari dia?



Clown yang cantek.

Dah pakai baju ujan semua,  baju betul tak pakai.......BOLEH?


Tak paham.  Kain kat perut tu...apa objektif dia?  Lenggang perut?


Awat nampak beliau macam gemok sikit....ataupun salah angle?

Pucatnya kulit perempuam ni......

Seluak dalam tinggi...meletopsss...

Yang ni sangat high fashion meletops saya suka.  

Wanita Yakuza.

Perempuan marching band :)

Meletops depa ....Amerika Wonder Woman.  Tembun depa....obviyes sangat.

Tema fetival.......lentikan Happy New Year.

Haloweeen u olls....

Red Indian u olls...

Krismes u olls....

St Patrick day....

Meletops selendang lilit kat perut macam tu.  Pasti akan menjadi ikutan mak -mak ayam duk buat show nanti.

Simple....tapi cantek.  

Meletops.....tak tau nak komen apa kat sini.

Perempuan ni tak cantek. NEXT

Madonna like a virgin versi Victoria Secret.

ERMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..................................julingtakmatatengokbendani?

Inilah baju dalam 2.5 juta USD.  Menangis tengok bunga orkid itu.  And kasut dia...sangat meletops...Macam akar duk lilit.....

Meletopssss bunga bunga purple ni.......menjadi kepak.  

Macam bunga celup/dip kristal yang makcik-makcik kat Malaysia gigih duk buat untuk hantaran.  Kan???

Adakah ini satu satunya model kulit hitam for this show?

Skirt tu sangat cantek.  Boleh tak nak pinjam untuk pi perhimpunan PM Janji Ditepati kat USM?

Siries set bara and seluak dalam ini sangat cantek.  I TASTE.

Andriana Lima gemok sikit....tapi takpa.....tetap meletopsss.  


Bahagian belakang kepak ni sahaja yang elok.  Yang lain nampak cheapos.


Actually costume ini harus akak pakai kalau akak nak pi menonton Harimau Malaya vs Thailand pada Ahad ini di Bukit Jalil.  SEKIAN........

Aku pakai catwoman suit....hang pun nak pakai jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Persembahan
Meletopsss Rihanna..........first time I tengok perempuan menyanyi untuk VSFS.  Selalunya artist lelaki sahaja.  Akak sangat respect u olls!!  

Sebab walaupun dikelilingi wanita wanita kekwat yang cantek.....dengan seluar dalam dan baju dalam jer...tapi u olls tetap stand out!  Cayalahhhhh....selalunya akak je mampu buat begini...oooohhhh gitu.

Tahun ni....semua wing-wing yang diciptakan untuk VS angels tak berapa meletops berbanding tahun tahun lepas.  Hanya wing ini yang akak suka,  sebab nampak bulu marhayam yang berkuak-kuak...dan satu lagi......kepak bunga orkid tadi.  Akak sangat suka  yang lain...........soo sooo.

Justin Bieber............................dengan seluak cawat burut.

Bruno Mars dan kawan-kawan :)


Sekian sahaja ulasan feeling dari akak.  Hope u olls terhibur.  Apa pun,  takpayahlah kita berangan nak pakai Victoria Secret mahal-mahal macam ni.  Kalau pakai bra Avon pun,  janji....bra and seluak dalam kita tu always bersih dan takdak lubang-lubang...apatah lagi ada bekas kotoran keputihan yang tak keluar....HAAA!!!  Kan?  

Love u olls,

Yang benar,
Jumie Samsudin

9 comments:

  1. HAHAHAHAAHH...
    kami baca entry ni dgn gelak ketawa dari awai entry sampai ending...hahahahaha.. kamu sookaaa!!!

    ReplyDelete
  2. hi kakak jumie ku yg disayangi...sumpah skt perot tegelak baca entri nih! :)))) thanks for making my day kakak..by the way, Nicki Minaj ada nyanyi kat show nih tahun lepas...Rihanna kira second hand dahh..huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yakaa.......sorry kak non dah nyarnyuk sekarang :)

      Delete
  3. adriana lima baru pas bsalin masa runway show ni, rasaya baru 2 mggu trus buat show ni. kerlass sesgt perut trus flat...

    ReplyDelete
  4. merujuk komen di atas, patutlah adriana ada spare tyre. tp 2 minggu perut terus flat cmtu, kau mampoo? *nangesss*

    awat baju dalam tu mahal benar aampai 2.5juta? ada diamonds ka?

    ReplyDelete
  5. Actually Jumie, kalo hang nak tau, up to 30% plain bra (bra kosong yg belom dekoret lagi) adalah MADE IN PERAK ye! Nama syarikat ni Caely Girl. Company ni adalah the largest bra n panties manufacturer kat Melesia ni..! Aku pernah keje sebulan kat situ dan haaa..nampak sume invois LaSenza, Blush and yg paling penting, VICTORIA'S SECRET!!! BANGGA AKU NOKKK SEBAB KILANG DEPA NI BELAKANG UMAH AKU JER! Terpikir gak bra mana yg penah model2 ni pakai ye sbb aku pernah stocking bra tuh! And then, actually ada pernah 2 penyanyi pompuan buat show dlm VSFS iaitu Mary J. Blige and Eve dlm VSFS2003. Blh tgk dlm youtube. And then Heidi pun nyanyi dgn ex-laki dia Seal dlm VSFS2007. Adriana nampak gemok sikit sbb dia baru beranak 2bulan sebelom show ni berlangsung...so tu yg nampak lebihan lemak yg blom dishedding lagi tuh..

    ReplyDelete
  6. Peliklah Jumie, kenapa dalam video takde tapi dalam blog hang ada? Ada banyak2 kali ke fashion show nih? 1st yang pompuan New Year topi dia jatuh sebelum keluar runway so tak pakai topi, dalam blog hang ada. Pastu dalam video xde pompuan pakai Red Indian, blog hang ada. Letop hang!

    Meletop bra semua buat in Perak, berapalah kan murahnya, kene deco sket VS teruih jadi 2.5mil USD. Nanges!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...