3.1.13

Hobbit : The Unexpected Journey


Semalam saya curi-curi pi tengok cerita Hobbit  :   The Unexpected Journey.

Cerita ini sangat panjang dan agak memboringkan (untuk mereka yang tak cintai dan fahami fantasi JRR Tolkien).  Ada orang kata kat saya "Cerita ni tak best sebab tergantung....."  Memang lah tergantung u olls!  Buku JRR Tolkien mana cukup untuk buat 1 filem!  Hang gilasss!

Nasihat saya kepada u olls yang nak pi tengok,  please MAKAN before the movie sebab movie ini sangat lama iaitu hampir 3 jam dan bawaklah shol/selimut kecik ka apa ka...sebab nanti u olls akan kesejukan duduk lama-lama dalam panggung.  Tapi kalau dapat tengok di Bineplex (panggung tilam TGV) lagi best :)

Tapi overall...........SAYA SANGAT ENJOY MOVIE INI DAN TAK SABIAK NAK TENGOK SAMBUNGANNYA!


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...