3.1.13

Kisah Gayboi Tegar

Hello u olls semua,

Terima kasih kepada ampa semua yang tak pernah henti henti menyapot blog akak ini. Walaupun blog akak tak banyak mendapat paparan media cetak dan media massa apatah lagi tersenarai dalam blogger tercantik di seluruh Melesia ini seperti Nisa Kay. Com, tapi yang penting……akak tetap number satu di hati ampa. Akak tersenyum getis sendirian bila dapat tahu yang u olls semua, setiap pagi bukak blog akak dulu untuk baca apa yang akak auto-pulished untuk hari itu. Thanks u olls.

And u olls pun tau kan, blog ini bukan blog syiok sendiri. Blog pose-pose control cantek sambil senyum kemut….blog ini adalah blog IKHLAS yang ditulis bukan untuk fofulariti tetapi untuk perkongsian ilmu yang tak tercatat dalam buku-buku mainstream lain. Dan blog ini, bukan perkongsian akak seorang….sekarang ni makin ramai yang mula menulis kepada akak dengan harapan agar akak letakkan dalam blog akak ini.

Terima kasih u olls semua.

Hari ini akak nak share satu emel yang di hantar oleh seorang yang menggelarkan dirinya Gayboi Tegar. And seperti biasa, artikel ini mengandungi unsur-unsur yang diluar norma masyarakat kita tetapi ianya tetap berlaku. Pertimbangan dan tolak ansur daripada anda semua amat akak hargai. Lihatlah mata burung, bukan dari bawah tempurung – PINJAM AYAT EN. USOP.

Love,
Jumie Samsudin


Dear Jumie,

This is my story. As story of how my life as a gay guy begun. Selalunya kita dengar orang jadik gay sebab frust dengan pompuan, yang kena cabul dengan sedara mara jantan depa, ada jugak yang saja-saja nak try dan ada jugak yang terikut-ikut kawan-kawan yang sewaktu dengannya.

I adalahlah anak bongsu daripada 4 adik beradik. So memang boleh dikatakan manja la jugak tapi I ni manja-manja pun, kerja-kerja jantan suma I belasah kena buat sebab memang dari kecik, semua keja dok buat. Maklumlah dok kampung. So banyak benda kena buat. Mencangkul parit, repair dinding rumah, tukak atap rumah (masa dulu rumah I kat kampung pakai atap sebelum tukak zink) pastu dah tukak zink kalau bocok (bocor) I kena jugak jadi spiderman and tukak all that. Bukan I saja, even my sister pun kena jugak sebab our parent ni treat us equally. Tapi I memang ada la jugak cam lembut sikit, tapi takdak lah sampai dalam ketegori mak limah ni suma macam hadek -hadek zaman sekarang. Ya la anak bongsu kan. cam tu la.  

Dulu masa dok kat kampong memang best (rugi sapa tak pernah dok kampong). Boleh main sorok-sorok dalam hutan, boleh main toi ( galah panjang) main rounders (dia nak macam baseball ) dah macam-macamlah. So pergaulan antara bebudak kampong memang tak terkira lah. Kami memamg selalu main sama. 

So yang paling I ingat, I start suka lelaki ni rasanya masa umor I 6 tahun. Masa tu I sekolah tadika cini. Parent I hantak p sana. Memang bestlah sebab bercampur semua dok ada. Pastu ada la sorang budak sebaya I ni. I tak ingat nama dia dah sebab dah lama sangat tapi I boleh still dengan clearnya ingat perassan I masa waktu tu. Di dok kira sebaris ngan I tapi selang beberapa meja la. You tau la budak-budak dulu tak kira laki ka pompuna kalau pakai selau pendek . memang hot pants la. maybe trend kot pada waktu tu. So budak ni I memang dok usya dia. Tapi masa tu bengong tak tau apa LGBT ni suma lagi. Time tu dah gatai. Pastu abis kat situ lah. Then I pun dah tak ingat apa yang terjadi sampai I abes tadika. 

Pastu masa kat kampong. I ni memang dah jenis manja sikit. So kalau main bola ni suma I tak mau. Kalau main sorok-sorok ka, masak-masak ka, panjat-panjat pokok ka I memang suka la. Paling best kalau main sorok-sorok. You nak tau pasai pa. meh I nak cerita.

Masa i sekolah rendah. Ada la 2-3 orang bebudak kampong yang sebaya I yang boleh dikatakan kendu la. So kalau masa mai sorok-sorok, I nanti mesti nak gatai ikut depa sebab port depa best. Bila dah dapat port best tu you tau la kan. Macam-macam boleh jadik. Dan terjadilah acara light-light ni. Dulu mana la nak tau intercourse ni semua kan. Wah time tu I memang suka sangat la. Ada chance saja memang nak main sorok-sorok la katanya.

Benda ni continue okay sampai I dah masuk sekolah menengah. Pastu bila dah masuk sekolah menengah. I macam dah tak bercampuq sangat dah ngan bebudak kampong sebab time tu I kekwat. Ya la I dok kelas top-top ni. So bajet pandai la. So I jarang la pi main suma ni dah. Cuma ada sorang dua yang I dok jumpa bila nafsu bergelora. Siye betui la time tu.hahahhahha

Kira masa sekolah tu I takda la gedik sampai main dalam toilet ni suma , sebab I sangat behave ya. I ni IQ 700 so memang kuat jugak la belajak. Blah sekolah pun kuat jugak. Kiranya I nie neutral la.

Then pada satu bulan Ramadhan yang mulia. I blah tak p tarawih degan kazen i. Kami p ronda-ronda semua, isap rokok selem beli sebatang 2 kupang kat kedai runcit pi la dok tawaf satu kampong. Pastu jumpa la I punya jiran ni. ( Siries tak kendu and bukan taste I langsung). Dia ni senior I setahun ja pon. Dia ajak kami main sorok-sorok. Tapi mana best sebab tiga orang ja nak main apa kejadahnya kan. Tapi sebab dah bosan kami main la jugak.

Then kazen I nak balik dah sebab apa I tak ingat so tingal la I dengan jiran i. Dia ajak I balik rumah dia main tudung botoi (tak tau la u ingat ka tak game tu. Kena ada 5 keping tudung botoi ) So I pun tak dak ingat apa la layankan aja. Dah p rumah tu. U paham-paham ja la kan. Kena pujuk macam mana ka. Dia nak lubang I. I pun kasik. Tapiiiiiiii…. tidak berjaya ya sebab sakit gila so I terus takmau main and balik umah. Siye lah dia tu nak ragut virginity I. Dah la tak kenduuuuuuuu.. Pastu I takmau jumpa dia dah la. Takut.

So on and off, I dok jumpa skandel kat kampong la utuk aktiviti ringan-ringan. Tak berani la nak heavy-heavy sebab I tau sakit. Sampai I form 4, I kenailah satu mamat ni. Dia adalah mamat yang paling hottest di sekolah ya. Suma perempuan memang gila taste kat dia tahap sawan babi hutan punya. Memang smart. Tinggi, cerah, pastu memang hensem lah. 
So kami pun berkawan baik (kawan saja ya tak lebih lagi). Pi mana pun together, belah sekolah suma sekali. Family pun kira kenai la kami ni. Kami ni rapat sangat sampai ada jeles-jeles ni. Tapi tak pernah declare pown. Hahahahhaha feeling sangat.

Then I detailkan cerita, kami ada gaduh sekali ni pasai one mamat ni ajak I pi umah dia study and tidok kat umah dia. Dia di pun kendu jugak. Gigih lah I naik bus semata-mata nak pi umah dia. Memang study la pown tak romen okay. Pastu I pun call la besfren I ni habak. I dok ada sana suma. Kawan pereng(marah) terus suruh I balik la apa suma. Antara carutannya berbunyi “ Hang nak pi tidok sana sangat kan, pi isap kote dia suma sekali” wah ayattttttt.

Pastu I plak gatainya jawab ngan manjanya. “Watpa nak isap dia punya. Bek aku isap isap hang punya. Hang ka besfren aku” nindiaaaaaa.. Ayat nilah yang membawa kami ke fasa seterusnya apabila dia bermalam di rumah i. Then lama-lama dah makin berani, dia nak try intercourse pulak. Mula-mula takut sebab memang taw sakit. Tapi sebab love aku turutkan jua ( punya bangang kot time tu)

That was my first experience.

Kesimpulannya sebenarnya I nak bagi taw. That my life as a gay guy ni dah bermula seawal usia I 6 tahun lagi. I bukan confused, I bukan didorong, I tidak pernah rasa I biseksual ka apa. I know…. I memang suka tengok boys. Suka tengok jantan. Bukannya sebab I kena liwat dikala usia yang muda or apa la. So that’s why bila orang tanya “Hang bila start jadik gay ni”. I akan kata.” Aku dari kecik-kecik memang suka jantan dah so memang takleh nak wat pa”

Then ada jugak tanya soalan cepuberlian kat i. “ Hang ni bila nak menikah. Umor dah makin bertambah”. I just akan jawab I tak ready lagi nak kawen tapi nohorom sebab dalam hati dok still gila jantan )

Akceli I bukan tolak jodoh. Walaupun I ni bukan la pandai agama sangat. Tapi ada jugak ya. Kita memang dijadikan berpasang-pasang. Dalam Quran pun kata. I takmau kawin lagi sebab I punya mindset ni masih songsang. I takmau kawin sebab I nak coverline ka apa ka. Kesian la nyahh kat pompuan tu. Nantui bila dah kawin ngan I, I dok carik jantan jugak. Tak ka naya kes. Hang kalau nak rosakkan hidup hang sendiri tu lain cerita la. Jangan la nak rosakkan life orang lain.. Kesian wei.. I memang pantang orang yang kawin sebab nak kaver line dia tu gayboiiiii. Memang below my foot lah..

Biar la nanti I dah betui-betui berubah, then time tu maybe I akan jumpa jodoh I yang telah ditetapkan and kawin and beranak pinak. Tapi kalau la ni dok paksa aku kawin. Aku memang tak mau la .hehhehheh.

Ni saja la I nak share.pasaipa I leh jadi gay ni suma. Bukan nak jadikan guideline. Just nak share dalam blog Jumie Samsudin yang letos ini. I kenai Jumie ni, tapi di tak kenal I. Dia kan femes kat Penang. Selalu jugak ushar laki dia kat Queensbay. HAHHAHAHA….laki dia elok. Tapi not my taste. GITU….sorry u olls.

To Jumie Samsudin, Lambang Kecantikan, terima kasih kerana ada segmen macam ni. Luahan macam ni takdapat di baca di tempat lain.
Yang benar, Gayboi Tegar

4 comments:

  1. sib bek laki hang bukan taste dia zah oiiii...hehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu..last statement x menahan tu..
    tp itulah liku kehidupan..
    yg baik dijadikan ikutan yg x elok jdkan pengajaran..

    ReplyDelete
  3. tu dia aih...dasyat depa.. tapi kami doakan hampa berubah dan mendapat keberkatan.. Amin..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com