25.1.13

Video Majlis Pernikahan dan Perkahwinan Siti Hajar and Hafiz

Hello u olls semua,

Saja-saja nak share video majlis perkahwinan my friend bernama Siti Hajar (Tauke Clarks Sales UK) yang berlangsung pada Disember 2012 yang lalu.  Saja la akak nak share video dari CST Production ini sebab memang cantek dan ada terkandung bentuk badan akak yang umpama peti ais ini ketika proses make up Siti Hajar for majlis pernikahan.

Kongsi Siti Hajar dengan akak  "Macam mana leh dengan CST sebab Ummi (ibu mertua Siti Hajar) suggest CST untuk jadi videographer.  Masa tu baru tau rupa-rupanya CST pernah buat video kahwin Hani (adik ipar Siti Hajar).  Seperti orang mengantuk disorongkan bantal kitorang pun bersetuju dan alhamdulillah sangat berpuas hati dengan servis CST,"

Tambah Siti Hajar lagi  "Diorg keje memang all out,  kita suh die mai kul 8am untuk makeup kul 7.30am die dah mai.  Kalo bab keje memang aktif  tak curik tulang.  Setiap sudut die ambik video highlight ni digunakan masa resepsi sambut menantu sebelah Hafiz pada 15hb Disember. Jadi sekarang I tengah tunggu 1 lagi video resepsi sebelah KL dari CST.,'

Okay Siti Hajar!  Nanti video keluar please tagged me ya.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...