31.3.13

Lunch bersama Rakan-Rakan Office di Sarkies, E & O Hotel Penang

Hello u olls,

Akak dan rakan-rakan staf di Soc Sc USM,  adala kumpul duit kelab staf sebulan RM5 u olls.  Hujung tahun,  kami keluar la buat apa apa aktiviti.  So kali ini,  kami pilih untuk makan lunch di Sarkies Corner,  E & O Hotel,  Penang.


Tempat ini sangat cantek.  Ala-ala British u olls.  Makanan international buffet.  From Penang Char Keow Teow,  seafood grill,  pasta,  lamb chop,  salad,  smoked fishes,  itik panggang dan macam-macam lagi.  And yes,  dessert pun macam-macam u olls.

Harga RM68++ untuk satu kepala.
Weekend RM74++ untuk satu kepala.
Sapa bayar pakai credit card,  boleh dapat 10% diskaun.
Takdak special price untuk govt.  Sorry u olls.

Kami pun pilih untuk mai makan kat sini.  Makanan yang sedap dan pemandangan yang cantek.  KAMI SEPATUTNYA MAI HARI SABTU.  BOLEH LEPAK LEBIH LAMA. Kami mai hari Jumaat,  so by 230pm dah kena balik ke office.

Satu experience makan yang best and u olls semua harus mai.  Tapi sila mai dengan kawan-kawan yang gila makan.  Jangan duk mai makan dengan orang orang yang feeling nak makan sikit sikit ni semua.  ROGI!!!

Jom layan gambar dengan CLICK READ MORE.


*sorry akak tak amik gambar makanan banyak pun.  Akak amik gambar kami duk feeling pose sahaja.  Layan.












Untuk tempahan sila hubungi  :

RESERVATIONS AND ENQUIRIES
Eastern & Oriental Hotel
10, Lebuh Farquhar
10200 Penang
Tel: +(6) 04 222 2000
Fax: +(6) 04 261 6333
Email: luxury@eohotels.com

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...