30.3.13

Ucapan Besde Daripada Ampa Semua!! Thanks semua!!

Hello u olls semua,

Terima kasih atas ucapan sebede kepada saya pada hari semalam iaitu 29 Mac 2013.  On FB,  on Twitter,  on emails,  on Wassap,  on SMS..............thank you semua.  Saya masih dalam usaha untuk balaih semua message anda semua.

Alhamdulillah,  panjang umur saya tahun ini untuk terus berada di atas muka bumi ini.  Masih bersama insan-insan yang saya sayang.  Sihat walafiat (dont want to complain) dan masih terus dapat menulis blog untuk u olls semua.  Sorry lately tak banyak update....ampa tunggu update balas dendam daripada akak ya.

Ingat lagi tak projek Video Sempena Besde Jumie Samsudin?  Ampa boleh baca kat sini  :  28 Soalan untuk Jumie Samsudin Sempena Birthday Jumie Samsudin  Thank you kepada ampa semua yang tanya macam macam soalan.  Akak dah pilih the top 28 soalan dan telah menjawabnya.  Sekarang ni dalam proses editing.  Kami akan edit ke dalam 3 video besar.  HEHEHE ....ampa tengok la nanti na.  Video tu semua shot sendiri oleh akak,  ada ada dua tiga video yang diambil oleh Danny Harmizi and Eizhall.  En.  Khafi kata,  hang punya video semua jawab skema.  Tapi entahlah u olls.  Akak rasa itulah cara akak jawab.  Tak dak la hegeh hegeh nyanyi lagu Ombak Rindu...OHHH TIBA TIBA.  Ampa tunggu okay!!

So dikesempatan ini,  terima kasih kepada semua kawan kawan dan sanak saudara ku yang wish!!  Semoga kita semua dilimpahi rahmah.  Amin.

Click Read More



Kek dan bunga khas daripada Cik Rai,  Hafiz and Hariz....tiap tiap tahun tak pernah lupa!

Hadiah buku meletops daripada anak ayam Vick.  Gila inspirasi sangat.

And of course kek sebede daripada racun dan madu dalam hati saya. The love of my life. Mohd Kamarulhafiz Omar.

Hadiah terbaik...daripada ibu saya iaitu Kak Edeh. Dia lani ada henfon baru.  Pastu dia telah mengambil crash course bersama En.  Khafi bertajuk "Kursus Kilat :  Cara-cara menghantar SMS"  Nenjia....inilah first time dia hantar SMS kat akak yang mana dia type dan karang sendiri.  Tapi dia hantar 5 kali.  Bila di tanya pasaipa mak antar 5 kali?  Dia kata sebab takut tak sampai.

Ini adalah mesej-mesej ucapan daripada ampa semua!! Thank you.  Saja copy kat sini untuk memori saya sendiri.


Naznazrul Hafiz

HB jumie..luv to read ur blog. chaiyok. slmt hr lahir wat angpa.. moga terus sukses. sy slalu baca blog anda.. TERUSKAN menulis.. vogue sbgai lambang kecantikan.


Sam Ismail Haji

hapy birthday beyonce.............yehaaaaaaaaa

Zaza Hairi

Salam k.jumie yg gojess..hepy beffday smoga pnjg umor,murah rezeki n bahagia di smping family..

Adilla Delilaellenna Maaz

happy birthday cik jumie...stay gorgeous ok..Banyak yang i blaja dari blog u..


Sugarhoney Icedtea

jumiee! happy birthday! moga di murahkan rezeki utk hgpa sekeluarga dan semakin aman bahagia hidup kekal together2..aminnn....

Amran Abd Samad

Happy Birthday Jumie.  Bila nak diet? I boleh tolong.. Sempoi punya.

Syafiq Sholihin

Eppy old day kak jumie mokmok!

hv a good day, good life with ur abbbiiiangggg !!

Tan Chin Chin

hApPy BiRtHdAy 2 YoU, JUMIE.

Danesh Chandran

Happy Birth Anniversary, Buddy!!!!! Wishing you all the best and success!!!!See you around and have a wonderful day!!!! Cheers!!!!

Zura Zainol 

happy bezzzday jumie...!!!!!!!!*jerit from bworth to usm..dengaq dakk?????hahaha...

Mohd Norbizuan Bakar

Salam...semoga pnjang umr.....bila lg ni???


Noryani Lydia Yahaya

HEPI BESDAY JUMIE!!!!!smoga panjang umur, dimurahkan rezeki & bahagia selalu..plus, semoga cepat2 dikurniakan bby sechomel mummy nya..

D'yah Cm

HB... walaupun baru kenal pada bulan feb lepas... rasa cam kenal lama dah...

Frh Shk

Happy Bithday Jumitt
Allah bless, terus sukses 

Noor Jennita Jeune

Selamat Hari Lahir Jumie..Semoga panjang umur,murah rezeki selalu,dan menjadi isteri yg baik di samping suami.Amin.

Rusdi Redza

Dear my kakak ku,
Happy Birthday,Aku doakan hang sentiasa bahagia disamping org2 yng menjadi kekuatan hang.U rocks babe!

Siti Maznah

Salam kekakak...HAPY BESDAY...MAY ALLAH BLESS U AND FAMILY ALWAYS till JANNAH...Cek doa kakak Jumie dpt ank kembaq lagi soleh dan solehah...Amin...

Dia Fid

Happy Birthday My dearie Jumie, May ALLAH bless you alwayss..AMIN2..love you lotss.. from ME 


Azren Kamarudin

Happy Birthday Noks, semoga panjang umur murah rezeki, thanks kerana menjadi kawan aku yang sangat caring, good listener dan sangat aku sayang, muah muah

Noreena Rosdi

Happy Birthday Jumie. Semoga panjang umur,diberi kesihatan yang baik, kebahagiaan berpanjangan, hati yang tenang..hari-hari mendatang yang lebih baik..murah rezeki selalu. Kami sentiasa harap yang terbaik untuk hampa.  Lots of luv,  Noreena

Eida Dfariz

Selamat hari jadi org kmpg kita..semga dpnjgkan umur dmurahkan rezeki dpermudahkan segla urusan d dunia mhupun akhirat..xlupa juga dikurniakan kesihatan yg baik..amin amin ya rabball al amin...

Siti Nur Afiqah Zahari

Happy Birthday Kak Jumie, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...di beri kebahagiaan bersama En Khafi sehingga akhir hayat!!

Megat Marley
happy birthday kak jumie yg roocckkzz! 

Omer Zainal Ylli

Salam kak jumie..hepi besday wahai marhayam yang menawan...wish u a very best in your life..your work n your marriage...semoga selpas ini menjadi lebih meletopss vogue de vasss...^^V

Ron Rodean
It's your birthday and I can't be there
But I'll send you a special
birthday wish and a little prayer
I hope that all of your birthday wishes come true
May you have a great time today and
find happiness in everything you do.
Have a happy birthday!
I hope Allah SWT keeps you happy on the path He's chosen for you.
ℓινє,ℓαυgн&ℓσνє'χ ⓗ⒜ÞÞÿƁĩŕţħďăÿ

Yuss Zulk
kakak cntek dan lambang kecantikan kekonfidenan kami.. kami nk ucap happy birthday kat ampa... sebagai tanda atau hadiah kami akan p tonton teater hampa berlakon....

Yusof Bakar
Selamat hari tua

Regina Ibrahim

Selamat hari jadi jumie....semoga kekal berkreatif dalam penulisan dan kehidupan. do not end up monotony like the rest of those ordinary gal.....dahlah ordinary komplen pulak...happy b day....

Sujendran Pandian

happy bday kak jumie! stay awesome pawsome always

Faiz Azman

Happy birthday marhayam superstar!!! Semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki!!

Mummy Ct

hepi besday kak jumie..kekek..moga bertambah cun,anggun,jelita lagi bergaya dan vouge dimana jua anda berada di samping encik somi tercinta encik kafi..

Mohd Fadzil Ramalai 
Hepi besday puan boss!!!!! Semoga sihat dan ceria selalu dan bila mai KL nnt kita dapat berjimba kay!!!! All the best, and u are the best dan akak memang bestttttttt!!!!!! Muah muahhhh dr anak ikan mu yg jauh nun di KeyEll!!!!

Tuan Mochtar Malek Al-Idrus 
Happy Birthday to my Mummi Jumie Samsudin yang always Vogue,Vasss,Meletops,Sexy,Sweet,Kind, dan lain-lain!! Thank you for always supporting me!!!! Muuuuuuaaaaaahhhkks!!!!! Mummi! From your hanakda di Kuantan.


Muhammad Budi Samsudin 
We alls loves U.......

Akhir sekali....lagu daripada Rusdi!  Thanks babe!!

2 comments:

  1. happy birthday Jumie.. semoga diberkati umur...dimorahhhkan rezeki..

    ReplyDelete
  2. Hepi besday jumie... Smalam takdan wish sebab sebok berjimba jimba kat USS... Hehe...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com