11.4.13

Akak Berada di Perth, Australia 11-18 April 2013

Hello u olls semua,

Pada ketika u olls membaca artikel ini,  akak kini berada di Perth,  Australia.  I olls bersama-sama rombongan pelajar Fajar Harapan,  Universiti Sains Malaysia untuk program Kembara Ilmu Lestari 1 Malaysia.  Gituuu tajuk we olls.  Actually tujuan kami ke sana adalah untuk membawa budaya Melayu ke masyarakat Melayu yang sudah bermastautin di sana sejak 3 generasi yang lalu.


Hope u olls semua doakan kesejahteraan kami semua di sana. Nanti akak balik akak cerita panjang panjang pasai pengalaman akak di sana.

For the mean time,  enjoylah semua artikel yang akak auto publish untuk u olls semua.  Hari hari CHECK BLOG AKAK.  Jangan tunggu akak post kat FB baru heges nak membaca.

Sekian,  love u olls.

Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan

2 comments:

  1. Salam.nak share pengalaman ke perth.saya br pulang 3 hari lepas.dan merupakan kali ke 4 saya dan keluarga ke sana.ia adalah kerana kami sgt suka dgn perth dan tmpt kami menginap. Kami menginap di mahira holiday homes yg merupakan seorg malaysian muslim owner.beliau mempunyai 4 holiday bungalow dan alhamdulilah kami sudah mencuba ke empat2 holiday tersebut.kami amat berpuas hati kerana tmptnya sgt dkt dgn perth city,bersih,fully furnishhed dan amat berpatutan.anak owner tu ada dimsia.boleh contact cik siti 0123360098 . Fully equipped with kitchen n cooking facilities dan juga washer machine n dryer. Mereka juga ada kereta sewa utk in house guest.bonusnya mereka pick n drop off airport for free
    dalam youtube pun org bagi good review and remarks. cuba type mahira holiday homes.
    owner dia pulak very friendly and humble.down to earth. memang superb lah service diaorg. rumah rumah mereka pun memang sgt dkt dgn kemudahan. memang berbaloi.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...