13.4.13

Kak Zah and Bang Kirin

Hello u olls,

Akak terasa sangat sangat artist u olls apabila tiba tiba facebook page akak :  http://www.facebook.com/jumiessfan?fref=ts mendapat serangan daripada Kak Zah dan Bang Kirin.

Ini adalah gambar-gambar print screen daripada Kak Zah and Bang Kirin.  Dua dua ni mempunyai account yang diragukan.  Tak tau asal usul.  Connection dengan orang orang yang tidak dikenali.  Tiba tiba masuk page kita dan bagi kita ceramah agama.

Niat tidak menghalalkan cara.

Saya tak marah bila depa kata akak macam-macam.  Tapi sebagai maknusia yang luhur,  akak makan hati la u olls.  Sedih....

Click Read More




Akak pun share benda ni kat Facebook akak.  Nenjiaaaaaaaaaa komen sokongan daripada u olls semua membuatkan akak rasa kuat semula.

Pengajaran yang akak pelajari daripada kejadian ini.  TAK PAYAH COMMENT COMMENT BALASAN.  Just deleted,  ban users and then BLOCK.  Habis cerita.  

Layan depa lebih lebih pun akak juga yang sakit hati sendiri.

Kepada Kak Zah dan Bang Kirin,  carilah damai di hati u olls.  Jangan gunakan nama Islam semata-mata untuk menyakitkan hati orang orang yang u sendiri tak suka dan tak tau cara macam mana nak handle nafsu amarah untuk benci saya.  Saya tau saya hot.  Saya tak minta dilahirkan hot begini.  

Love,

Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan








10 comments:

  1. Kak Jumie share fb diorang kat sini, nanti femes la fb diorang.
    Jeles I.

    ReplyDelete
  2. Pathetic! nak tegur org ke arah kebaikan bukan dgn cara memalukan org tu... niat di hati bukan nak tegur tapi nak malukan org...

    ReplyDelete
  3. Aku suspect mereka berdua ialah orang yg sama yg pakai fake id..

    ReplyDelete
  4. kaedah menegur yang tak kena caranya. betul la tu..niat tak menghalalkan cara.

    ReplyDelete
  5. btoi la depa nk teguq suma..tapi xkena cr..bleh plak dok perli2 cmtu after that..slh konsep! -_-"

    ReplyDelete
  6. Kalau betul nk membimbing apalah salahnya inbox Jumie jer..tk perlu nk tulis kat wall yg suma orang nampak...Niat nk membimbing dh betul,tp cara tak sesuai la plak...Apa2 pun Jumie lapangkan dada,anggap jer duiorg nie mcm angin lalu...Jumie hot pun sbb anugerah Allah...Wallahullam

    ReplyDelete
  7. simpati kat orang macam nih.. indentiti pun dah konpius...

    ReplyDelete
  8. kami pernah kena oleh seorang imam muda uols. dikatakan lembut2 ini adalah serangan virus. terus kami rekruit geng2 kami serang dia balik. pastu suruh dia bercakap berdasarkan hadis dan al-quran. x semena mena dia nak serang golongan lembut and cakap bawakan virus. senyap ustaz tu. kami print screen semua yg kami tulis. saba je lah kak non. kadang2 depa ni bukan main. niat depa memang lah betul tapi bukan dengan cara tulis menda2 x baik. even dalam agama pun bukan terus serang macam tu je. nampak sangat akhlak yg enteng! ITU DIA

    ReplyDelete
  9. Tapi kami confuse...pasaipa kena hari isnin?? Pasepa tunggu isnin? Bunyi macam 1opis or 1 department or 1perkarangan tmpat keja.. pasai boleh nmpak ampa only during weekdays. ..

    There's something about u yang buat depa ni jeles.. tu yg dok nak cari salah cara x berhemah..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com