5.4.13

Office Depa Blocked Website JumieSamsudin.Com

Hello u olls semua,

Ini adalah rentetan wassap conversation antara akak dengan seorang anak ayam meletops,  pembaca blog JumieSamsudin.Com yang sangat tegar.  Macammana dia dan kawan-kawan office melalui saat-saat gentir sebab depa tak boleh nak buka blog akak.

4/4/2013 10:55: +60 xxxx 0323: Salam uols 4/4/2013 10:55: +60 xxxx 0323: Kenapakah blogs uols x bleh bukak nih? 4/4/2013 10:55: +60 xxxx 0323: Ramai kawan2 opis pun sama xleh bukak
4/4/2013 11:04: Jumie Samsudin: Haaa? 4/4/2013 11:04: Jumie Samsudin: Really kaaa 4/4/2013 11:04: Jumie Samsudin: Kami sini boleh 4/4/2013 11:04: Jumie Samsudin: Sat naaa 4/4/2013 11:04: Jumie Samsudin: Saya tanya kat fesbuk 4/4/2013 11:05: Jumie Samsudin: Takut office u block blog saya 4/4/2013 11:05: Jumie Samsudin: haaaaaaa
4/4/2013 11:05: +60 xxxx 0323: Aiseymennnn 4/4/2013 11:05: +60 xxxx 0323: Ni yg iols nyampah ni 4/4/2013 11:05: +60 xxxx 0323: Blog merepek lain bleh pulak bukak 




4/4/2013 11:15: Jumie Samsudin: Babee
4/4/2013 11:15: Jumie Samsudin: Kami rasa office ampa dah block blog kami ni
4/4/2013 11:15: Jumie Samsudin: Ramai sangat duk bukak



4/4/2013 11:16: +60 xxxx 0323: Serius kami tgh sedih
4/4/2013 11:16: +60 xxxx 0323: Kami nak report kat IT la ni jugak



4/4/2013 11:17: Jumie Samsudin: Haaaa
4/4/2013 11:17: Jumie Samsudin: Tulaa
4/4/2013 11:17: Jumie Samsudin: Ampa kerja kat mana ni
4/4/2013 11:18: Jumie Samsudin: And u baca my pesbuk
4/4/2013 11:18: Jumie Samsudin: Semua orang boleh bukak
4/4/2013 11:18: Jumie Samsudin: Eksep ampa



4/4/2013 11:18: +60 xxxx 0323: Kami kerja kat XXXX.  Kat opis ni ramai peminat uols



4/4/2013 11:19: Jumie Samsudin: Omaigooddd
4/4/2013 11:19: Jumie Samsudin: I'm so flattered!
4/4/2013 11:19: Jumie Samsudin: Thank u so much u ollss


4/4/2013 11:19: +60 xxxx 0323: Kami skg tgh dok begosip sesama kami apasai xbleh buka blog jumie
4/4/2013 11:20: +60 xxxx 0323: Satgi kami nak redah IT department buat tunjuk prasaan


4/4/2013 11:27: Jumie Samsudin: Betul babe
4/4/2013 11:27: Jumie Samsudin: Ampa bincang la elok elok
4/4/2013 11:27: Jumie Samsudin: Tapi tanya jugak....
4/4/2013 11:27: Jumie Samsudin: Kalau kerja semua jalan macam biasaaa
4/4/2013 11:27: Jumie Samsudin: Pasaipa nak sekat
4/4/2013 11:27: Jumie Samsudin: Kami kat usm....semua ok!






4/4/2013 11:52: Jumie Samsudin: Boleh dah kaa?


4/4/2013 11:52: +60 xxxx 0323: Hasil usaha slotok dengan sedikit perasan marah kepada IT dept..kami berjaya jua akhirnya mendapatkan semula blog feveret kami.  Yahoooo


4/4/2013 11:52: Jumie Samsudin: Aaiiiiyyooo
4/4/2013 11:52: Jumie Samsudin: Betuiii ka niii?
4/4/2013 11:52: Jumie Samsudin: Pasaipa depa katopppp


4/4/2013 11:53: +60 xxxx 0323: Depa kata ada separuh2 blog besaq la apa laa..
4/4/2013 11:53: +60 xxxx 0323: Kami cakap la apsai blog baik mcm tu kena block padahal yg merepek2 lucah2 lagi yg lain buleh pulak bukak
4/4/2013 11:53: +60 xxxx 0323: Haaaa tediaam depa!
4/4/2013 11:55: +60 xxxx 0323: Skg kami buleh keja dgn hati yg gumbira. Luv u jumie
4/4/2013 11:56: +60 xxxx 0323: Kalau kami dekat pasti kami gi tgk JANE..malangnya kami jauh



4/4/2013 12:06: Jumie Samsudin: Betullll!!
4/4/2013 12:06: Jumie Samsudin: Bagussssssssssssss
4/4/2013 12:06: Jumie Samsudin: Kami nak story pasai ni kat blog kami
4/4/2013 12:06: Jumie Samsudin: Kami rasa mcm artissss sangat


Begitulah flashback akak.  Kepada u olls semua.  Buat kerja lah baik-baik.  Jangan duk main internet sangat.  Kerja kuat baru boleh main kuat.

Love u olls semua!

Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...