9.4.13

Review Dermalite Comedone Control Essence

Hello u olls,

Setelah berusia 28 tahun barulah menjumpai produk terbaik untuk kulit akak yang berminyak + jirawat + open pores ala-ala bulan ini.  Dermalite Comedone Control Essence.

Akak terbeli produk ini secara kebetulan.  Masa tu akak ke sebuah kedai barangan kecantikan and sales girl tu tak habis habis duk promo akak.  Dia kata produk ini sangat bagus,  mudah and ada money back guarantee.  So...walaupun RM100 lebih,  so akak beranikan diri.

Dia suruh akak simpan resit semua.  After one week kalau tak dak pembaharuan,  dia suruh akak mai balik.

Akak balik dengan rasa menyesal.  Yelah u olls.  Takut kalau tak menjadi and then,  mesti susah kalau nak pi claim balik duit ni.  Kita pun always busy u olls.

Cara pakai sangat mudah,  kita titik dan sapu ke seluruh wajah sebelum pakai moisturiser / night cream.  Dua kali sehari.

After pakai sebulan akak sangat sangat sangat puas hati u olls.

Dah takdak jerawat kecik kecik (nanah kecil) kat celah hidung akak.  No more white and black head di dahi,  hidung and dagu.  And of course.... pora kulit akak sangat betterr u olls.  Akak tak bagitau kat kawan-kawan pasai produk ni,  tapi my best friend and my husband tegur.  Depa kata,  kulit i olls sangat better now.

Memang saya sangat rekemen kat ampa semua.  Harga dia RM100 lebih.  Tapi boleh pakai sampai 3 bulan.


* produk ini sesuai untuk mereka bermasalah kulit berminyak dan berjerawat.  Tapi kalau kulit u olls mempunyai masalah jerawat yang amat teruk  sila dapatkan penasihatan daripada ahli farmasi ataupun pakar kulit ya.  

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...