24.4.13

Video 28 Soalan untuk Jumie Samsudin Part 1

Hello u olls,

Akhirnya,  maka siaplah video part 1 untuk segmen meletops 28 Soalan untuk Jumie Samsudin sempena birthday akak ke 28!  Hehehe.  Sorryla u olls semua.  Sebab we olls edit cantek-cantek video ni and compile semua 28 soalan kepada 3 video yang berbeza.  Orang yang bertanggungjawab untuk mengedit video ini adalah Mr.  Mohd Shafiq Hamidon yang sangat berbakat.

Mohd Shafiq ataupun SAPIKMON adalah bekas pelajar di PP Sains Kemasyarakatan (tempat akak kerja),  dia memang pandai edit edit video ni.  Memang kalau class presentation kena buat video clip,  memang dia paling pakar sekali.  Macam-macam video dia akan buat.  

So,  u olls tengoklah dulu video part 1 yang akak jawab dalam video ini.  I hope u olls suka dengan jawapan yang akak bagi.  Akak memang puas hati dengan creativity Sapikmon mengedit video ini,  tapi percakapan dan perbualan akak.......mungkin memboringkan u olls semua. Kalau u olls tak enjoy,  sorry sangat sangat.  I tried my very best to be myself. 



Click to read more  :)



Dalam video ini ada 8 soalan.  Soalan sapa yang terkeluar??? JOM KITA TENGOK!




So amacam ???????


Cantek tak akak dalam video?  Haaa?? Suara akak macam nyaring kan?  Suara akak ni unik sikit.  Bila cakap perlahan dengan nada rendah,  suara akak akan jadi husky ala-ala Toni Braxton.  Tapi bila akak cakap kuat sikit,  suara akak akan jadi nyaring....ala ala HALILINTAR.

So u olls boleh bayangkan kan?  Cara akak cakap dengan cara akak tulis sama ke tak?  Am i the same person?  So different?  Haaaa!  Tell me your pendapat ya.  

Anyway,  hope u ols semua tunggu video part 2 and part 3.  

And last but not least,  layanlah gambar akak disuprise oleh kawan-kawan office akak hari tu masa birthday!  TACINGG la....

Love,
Jumie Samsudin











No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...