13.5.13

Pelakon Wanita Terbaik Youtube 2013

Hello u olls semua,

Akak tak tau la ampa dah tengok ni ke belum?  Tapi ampa harus tengok.  Kat bawah ni akak ada dua video.  Satu from Youtube satu from Facebook.

Akak tak mau komen apa-apa.  Satgi ampa maki kata akak ni over la apa semua.  Janji kita semua layan tengok video ini.

*  kandungan blog ini telah saya edit pada 14 Mei 2013 setelah berkenalan dengan Mas Nawaitu Sobirin from Singapura,  the lady in this video.  Mohon maaf banyak-banyak kerana terkutuk beliau sebelum ini.  Memang saya adalah bodoh dan tidak matang.  My very tall respect for her.  


CLICK READ MORE


Kepada perempuan meletops dalam video ini,  who ever you are.  Tersentap seribu kata dengan lakonan perempuan ini. Anak cucu tumpang lalu,duduk bersimpuh dengan hadap sembah ratu simpang malaikat 44.

Sapa-sapa tau informasi pasai perempuan ini,  please share.  Mana tau esok esok dia dah popular,  David Teo amik dia jadi pelakon.  Kelassss u ollls!

ps/  a few hours after article ini dipublish.  Seorang pembaca blog share Mass Factorz punya official Youtube link  :  http://www.youtube.com/user/massfactorz?feature=watch

Love,
Jumie Samsudin
Wanita Sentap

Video on Facebook

Video on Youtube!

4 comments:

  1. Nama dia mas nawaitu sobirin... My friend kat FB..dia org singapura and she's OKU jumie... Nak kenal dia dan dengar luahan hati dia? Search FB dia k...

    ReplyDelete
  2. Thanks Fazzlies. Aku dah dapat link beliau semalam dan aku dah edit blog aku ni. Minta maaf sangat sangat. Didnt mean to say somethin bad to her. Aku memang respect dia meletops sangat.

    ReplyDelete
  3. Its time to spread the words to the world Jumie. Let the world know, tidaklah asyik nak mengutuk ja kekurangan orang.

    (Mesej ini juga ditujukan kepada diri sendiri).

    ReplyDelete
  4. Tabik pada beliau yg self-confident sangat tinggi, ada bakat tersendiri, suara sedap... x kacau org pun... apa yg dia buat untuk kepuasan dirinya sendiri... go girl..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...