27.5.13

Pementasan Teater Mayat, 30 dan 31 Mei 2013, Auditorium Dewan Budaya USM

Hello u olls semua,

Tidak dinafikan industri teater kat Penang adalah sangat meletops sekarang.  Thanks to Dewan Budaya,  Pusat Pengajian Seni USM and Universiti Sains Malaysia sendiri.  Betul tak?  Memang banyak pementasan teater yang berlangsung lani ataupun memang dari dulu banyak tapi lani BARU ORANG MAKIN BERMINAT NAK MAI TENGOK?

Tambah pulak sekarang,  dah ujung semester,  memang ada banyak FYP yang perlu disettlekan oleh budak budak Lakonan dan Pengarahan di Pusat Pengajian Seni USM yang juga melibatkan group group teater tempatan.

Sorry sebab ada banyak teater yang akak tak sempat nak update kat u olls.  Yelah...akak bukan FULL TIME BLOGGER macam NisaKay dapat tajaan beribu u olls.  Akak ni siang kerja office,  malam buat kuih kacang,  ujung minggu mekap pengantin.  Mana akak sempat....akak tulis la untuk u olls okay.

Minggu ini,  ada teater bertajuk MAYAT!  Jom baca details.



Click read more.



Sinopsis :  

Akak tak dapat sinopsis.  Tapi tak tau la ni cerita hantu ka...misteri ka...funny ka?


Tarikh  :
30 dan 31 Mei 2013 jam 8.30 malam.

Tempat  :  
Auditorium Dewan Budaya,  USM

Dibintangi oleh  :
Sharifah Juairiah, Sheikh Rahman Raja Lawak, Acan Boria, Kayrol Unwar, Azelee, Azelan, dan Mie Oss

Harga Tiket  :  
RM6

Set teater Mayat.  In the making.


Facbook event  for more info  :  PEMENTASAN TEATER MAYAT

1 comment:

  1. Ya, tahun ini memang meriah. Hujung bulan 6 akan ada festival monodrama penang.

    Lepas raya pula, lebih dari 6 kumpulan akan berentap di festival teater negeri (ingat tak time Jumie jadi lembu tahun lepas?)

    So tahun ni memang rancak.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...