14.5.13

TESTING TESTING

Hello u olls,

I ada seorang kawan,  dia lani hot.  Pakai kereta Caldina,  pakai spek mata mahai,  kerja Kulompu,  marka ramai.  Tapi,  akak tau,  orang hebak hebak ni manalah nak sudi baca blog akak dah.  Tapi bila akak carut dia,  dia kata "NOK AKU TETAP BACA BLOG HANG HARI HARI OKAY!,"

So,  ujian akak adalah kalau betui dia baca blog akak ni hari ini.  Akak bagi dia masa 24 jam untuk wassap/BBM akak dan carut akak balik sebagai bukti dia baca blog akak hari ini.

Kalau dia tak carut or bagi apa-apa responds,  so akak tau la kedudukan akak sekarang macam mana berbanding diri dia.

Love,
Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...