26.5.13

Ujibakat Hos 3R - Respek Relaks Respon

Hello u olls semua,

SAPA KAT SINI PEMINAT 3R?  Rancangan wanita / gadis/ perempuan yang dulu akan ditayang setiap 6.30 petang di TV3 hari Ahad.  Betul kan?  Masa tu akak zaman sekolah menengah.  Akak sangat suka rancangan ini sebab dia adalah berbeza dengan rancangan informasi yang dah biasa ada kat TV.  Informasi yang diajar dalam 3R adalah simple,  praktikel dan sangat penting.  Cara penyampaian pun sangat menarik sebab hos hos itu akan berlakon dan membuatkan kita lebih faham isi kandungan yang ingin disampaikan.  Topik-topik yang disampaikan juga amat menarik.  Pasai persahabatan,  cinta,  perkahwinan dan macam-macam lagi isu yang berputar disekeliling kita sebagai wanita / gadis / perempuan.

Tapi tak salah kalau akak cakap,  LELAKI pun suka tengok 3R.  Rancangan ni dah lama dihentikan.  Entahlah pasaipa!  Tapi tapi tapi.....rancangan iniakan dimulakan semula.  One of the person yang bertanggungjawab untuk mengembalikan rancangan ini dia tak lain tak bukan,  MARINA MAHATHIR!!  Cayalah...

So u olls teringin tak nak jadi pengacara Rancangan 3R?

CLICK READ MORE




Kalau u olls nak tau lebih lanjut sila baca sini  :  http://www.3r.com.my/projek3R/

Tarikh-tarikh ujibakat adalah seperti berikut  :



 

Untuk pengetahuan u olls,  akak dah submit my resume kepada website ini.  TAPI SYARAT UMUR ADALAH 21 - 26 TAHUN.  Akak adalah 20 tahun.  HAHAHA ARGHSSSS ARGHSS ARGHSSSS....

Tak taula.  Yang penting kepada u olls yang berbakat dan mempunyai semua kelebihan untuk jadi hos 3R.  Please go and try the audition.  Yes,  akak akan pi audition pada 1 Jun 2013 nanti.

Love,

Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...