5.6.13

Fashion Ting Tong daripada Final Year Student Central St Martins

U olls,

Love it or hate it....inilah hasil karya pelajar pelajar jurusan seni fesyen di Central St Martins.  Central St.  Martin adalah institusi pengajian seni yang tersohor di kota London dan melahirkan ramai pereka fesyen yang terkenal masa kini seperti Stella Mcartney dan John Galliano.  Untuk semester akhir kali ini,  para pelajar tahun akhir mereka mengadakan presentation rekaan fesyen yang sangat SESUATU u olls.  Bagi akak fesyen ting tong sangat.  Sapa nak pakai ni...Mama Regina tolong jawab?

Bila kita beli makan kat pasar malam ka,  makcik meniaga tu nanti tarik plastik nak bungkus makanan kita kan? Pastu nanti tinggal gelung gelung pelastik yang tempat dia gantung tu?  Haaa....gelung gelung tu la dia buat baju ni nyah.  Kerlas...kreativiti.
Fore more LOL read here please 



Baju ni bertajuk...Jom main kem...kem.  So sapa nak pi camping,  akak cadangkan u olls pakai dress ini.  Meriah and serbaguna u olls.

Aku tau...mesti kawan baik i nama Sha Fadil nak beli sweater ni.  Dia kan suka pi Cameron Highland.  

Aiiyoo.  Macam amik carpet bulu bulu pastu selubung satu badan.


Macam mana la deni boleh biarkan orang lekat misai dan janggut kertaih kat muka dia.  Kalau aku mampuih aku duk gelak dahhh

Baju drawing block.  Dulu kecik kecik akak suka beli drawing block and feeling melukis sorang sorang.  Lani depa buat baju terus dengan drawing block.

Baju semua punya tebai.  Tiba tiba nampak betis. 

Ohhh pocot.  Baju ni diberi nama...."Ada ariel TV di atas kepalaku"

Yang ni paling best.....baju ni bukan saja untuk fesyen stetment tapi baju ini juga adalah baju serbaguna.  Sambil pakai baju ni,  depa boleh terus asah pisau.  HAHAHAH



5 comments:

  1. Tgh kursus, baca belog akak teruih tak jadi ngantok.. Bahahaha..

    ReplyDelete
  2. bleg bagi idea utk didie alias ni.

    ReplyDelete
  3. muhahahahahha...dok gelak tak sudah baca entri hang nie Jumie...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...