28.6.13

Fesyen Ikon Cilik dalam Instagram @thealonsomateo

Hello u olls,

Akak terbaca pasai satu budak laki ni, dia jadi popular kat Instagram sebab dia sangat sangat stailo sekali. Umur dia baru 5 tahun. Tapi aiiiyoo kalau ampa tengok style dia berfesyen...memang stylo lah!  Bukan saja itu,  baju-baju beliau semuanya terdiri daripada brand fesyen yang meletops seperti Tom Ford,  Burberry dan macam-macam lagi.  KAU ADA?

Selama ni, kalau kita nak dapat anak, mesti kita akan kata....teringin nak anak girl sebab seronok nak dress anak perempuan comel-comel. Tapi kalau ampa tengok semua gambar Alonso Mateo mesti ampa akan ubah fikiran.

Alonso Mateo mempunyai gaya fesyen yang meletops sebab mak dia adalah seorang penggaya fesyen, Luisa Fernanda Espinosa. Kan!!! So jom kita tengok gambar-gambar Alonso Mateo daripada Instagram beliau. @Alonso Mateo

Love,
Jumie Samsudin

photo taken from Instagram @thealonsomateo


Please Click Read More

























Ini bapak dia.

Ini mak dia.

7 comments:

  1. OMG.. bapak die tak ensem pun. tapi anak dia comel gila. phheewwwiiitttt.

    ReplyDelete
  2. OMG.. first, Blog Kak Jumie was iniatialy kena block in our office web sebab kitorang first hting inthe morning samapai balik baca blog Kak Jumie je (hehehehe =D), kitorang sedih sangat.. pastue harie nie my fren kecoh sebab dah boleh bukak balik!!! yahoo!!!

    ok, moving on, that kid is seriously... AWESOME!!!!! meremang our hair bila kitorang crowd around one pc bace blog...


    ANYways, KAK JUMIE ROCK!!!!!!!!!!!!!!!
    p/s : thanks fr making work so much bearable Kak Jumie <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry for the spelling error, it was typed in a hurry before our manager finds out =D

      Delete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...