27.6.13

Rancangan Masak Memasak Jumie dan Khafi


Hello Minda,

MUAHAHAHAHAHA....ni mesti ampa tengok Pat and Gina Neely kan?  HAHAHAHAHAHHA.....Khafi baca emel ampa ni.  Dia tanya "Kenapa libatkan aku?" HAHAHAHA

Ni nak bagitau mai......En.  Khafi tak tau masak.  Dia tau order,  makan and complain.  Selain masak kari ayam tin Yeo's dan juga buat ice cream berkoti-koti untuk bini dia pak gemok JUMIZAH,  dia tak tau masak benda lain.  Ala....setakat bakak roti,  buat breakfast in bed tu....yang tu tak kira la kan?


So cadangan ampa direjek oleh kami sendiri.  HAHAHHA....Khafi tak reti masak.  Pastu kami memerlukan dapur yang besar untuk memuatkan dua ekor ogre di dapur.

Sekian,  love.

Jumie Samsudin

2 comments:

  1. so sweeettt jumizah masa dlm pics ni ;)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... halaaaa!!! Kami tgk rancangan tu laaa tbayang troih muka ampa laki bini.. hahaha..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...