9.7.13

Cat Farish, Sila Kemaskan Gaya Rambut / Rupa

Hello u olls,

Akak sangat terganggu tengok Cat Farish masa dia dalam Master Chef Selebriti.  Dah sekarang dia dan team The Fabolous Cats pun dah feeling keluar single baru katanya....oleh itu akak mencadangkan agar beliau mengubah imej diri beliau terutama sekali gaya rambut beliau.



Tak kisah la u gemok dan u nak jadi hoppers.  Tapi rambut gerbang dan masai itu tidak sesuai dengan penampilan u olls.  I tau u nak bagi nampak macam diri u cool messy gitu ala-ala hoppers New York tapi masalahnya u olls tak tumpah seperti gelandangan yang kaki menghisap ganja.

Sekian,  please jangan amik ati.

Yang benar,
Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...