4.10.13

Melograno by Donna Anggun Beauty

Hello u olls semua, 

Hari ini kita nak share dengan u olls semua tentang Syarikat DONNA ANGGUN BEAUTY yang baru sahaja diasaskan pada 13 September 2013 yang lalu. Syarikat ini telah diasaskan oleh Puan Siti Sara binti Hj Salim &  Puan Nursalwana binti Hj Tamin, teman sekampung yang berasal dari Sungai Choh, Rawang, Selangor. Bukan sebarangan produk u olls ! Produk mereka telah dirasmikan oleh VIP iaitu Puan Norafidah, Timbalan Pengarah Pembangunan Usahawan MARA. 




Majlis perasmian yang disempurnakan oleh oleh VIP iaitu Puan Norafidah, Timbalan Pengarah Pembangunan Usahawan MARA




Kalau u olls nak tahu, Donna Anggun memasarkan produk sulong mereka yang dipanggil Melograno sempena nama buah delima / pomegranate di dalam bahasa Itali kerana buah delima merupakan antara bahan utama di dalam Melograno.

Info Melograno









Waaaahhhh ! bukan main banyak lagi bahan2 berkhasiat di dalam MELOGRANO ! Tu baru sikit u olls. Ada banyak lagi bahan2 yang mereka gunakan. Nak tahu lebih lanjut tentang bahan yang mereka gunakan, u olls boleh tanyalah depa okay.....

Cara Penggunaan



Fungsi dan Kebaikan Melograno











Siapa Yang Boleh Mengambil Produk Ini ?

Untuk pengetahuan semua, produk mereka nie sesuai digunakan oleh WANITA berumur 18 tahun dan ke atas. Remaja wanita, kakak2, makcik2, nenek2, semua boleh makan. Bahan di dalam produk mereka nie memang di formulasi untuk menjaga kesihatan & kecantikan WANITA dari dalaman dan luaran. Memang sangat hebat ! Lelaki pun boleh jugak beli produk nie. Bagi dekat isteri minum, confirm tersenyum lebar. Hehehehehe.. 




Status Syarikat Donna Anggun

U olls xperlu lagi risau dengan status produk DONNA ANGGUN nie. Syarikat mereka merupakan syarikat berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan produk mereka juga telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dengan tagline produk mereka “NO 1 MUSLIM PRODUCT IN ASIA” sememangnya HALAL untuk diminum.



Cara Pembelian

Senang kacang aje cara2 nak beli produk mereka nie. Konsep mereka ialah ‘online business’ jadi, anda boleh pergi di facebook mereka, (insert link fanpage donna anggun negeri Sembilan ), atau hubungi talian 013-3189081. Kos penghantaran adalah PERCUMA u olls ! hehe. Penghantaran mereka adalah ke seluruh Malaysia, Singapura & Brunei. Kalau u olls xnak beli secara online, u olls boleh LIKE fanpage mereka dan ikuti perkembangan mereka sebab dorg nie selalu buat roadshow bukak booth jualan produk mereka di carnival seluruh Malaysia. Baru2 nie dorg ada bukak booth di Karnival Usahawan Desa (KUD) di Putrajaya. Meriah habissss ! hehe

Jangan Lupa Like Fanpage :  Donna Anggun - Negeri Sembilan, Malaysia

Email : donnaanggunn9@gmail.com

1 comment:

  1. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...