3.10.13

Nak Pi Singgapor!

Hello u olls,

Orang selalu duk pi Singgapor kan?  Sana ada Universal Studio dan macam-macam lagi kecantikan pembangunan yang meletops.  Tapi akak tak pernah terpikiak nak pi sana.  Akak ni lebih suka kepada keindahan alam dan fauna......(feeling Snow White sat....)


Tapi one thing masa mula mula mai kerja International Office USM adalah apabila dapat tau yang kumpulan kerja kat sini akan membuat lawatan kerja ke Singapore untuk melawat 3 buah universiti kat sana and of course at the end of the trip, ada sedikit sessi jalan-jalan.  Pada mulanya akak tidak dikira masuk dalam lawatan ini,  tapi pada saat-saat akhir,  akak dan beberapa rakan kerja lain disenaraikan dalam delegasi ini.

YEAAAHOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Kami akan melawat The Singapore University of Technology and Design, National University of Singapore and Nanyang Technological University. Feeeling sat..........................

Walaupun bajet dan kewangan akak agak ketat kebelakangan ini,  tapi tak apa.  Like my boss said "I hope u can join this trip because this is a very good exposure....."

Sekian!!!!  Doa semuanya berjalan lancar.


Akhir kata,  terimalah gambar posing meletops oleh anak ayam akak Azren yang buat gambar dia ni sebagai cover FB dia.  Insya Allah,  nanti dah selamat balik akak akan story pasal jalan-jalan di Singgapor.

Love,
Jumie Samsudin
Lambang Kecantikan

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...