23.10.13

Sesi Perkongsian Ilmu bersama Jumie Samsudin sempena Hari Terbuka Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan, Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang

Hello u olls,

Last few months,  i olls telah dijemput oleh Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan,  Universiti Teknologi MARA Cawangan Pulau Pinang untuk memberikan ceramah (or i say...sesi perkongsian ilmu) bersama sama dengan para pelajar di fakulti tersebut sempena dengan Hari Terbuka yang mereka adakan.  Thank you barisan comittee Intan dan rakan-rakan and of course,  the lovely girl Shahira Sahidan yang telah mempromosikan I OLLS kepada ahli exco sampai depa sudi menjemput I olls.

Satu sesi yang i olls rasa merupakan sesi pembelajaran dua pihak.  Sebab i olls pun,  kalau ikut pengalaman sangatlah KECIK DAN SANGAT SEDIKIT.  Tapi dari pengalaman inilah I olls akan boleh mengembangkan ilmu yang ada ini.


I olls kongsikan tentang tips-tips yang sangat simple iaitu,  pembangunan personaliti ataupun personality development.  Daripada cara bercakap,  cara berdiri,  cara makan,  cara berpakaian,  kebersihan diri,  dan lain lain tips yang boleh dijadikan panduan kepada adik-adik yang tidak lama lagi akan menempuh alam pekerjaan.
Actually ini bukan kali pertama i olls dijemput untuk acara seperti ini,  kalau nak diikutkan ini adalah kali yang ke 5.

Oleh itu,  kalaulah ada antara u olls yang berminat untuk menjemput diri ini untuk mengisi slot ilmu untuk kursus bengkel dan sebagainya,  please email your request to me at jumiess@gmail.com ataupun +012-4130060 for quotation and other details.

Love u olls!1 comment:

  1. Jumie, you are so talented!!! I love the way you express yourself in your writing :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Featured Post

Makan Malam bersama Founder SchocoLITE