7.10.13

Video Lakonan sebagai Mrs. Rochester dalam Teater Jane The Musical

Hello u olls,

Berbulan yang lalu akak ada cerita yang akak berlakon dalam satu pementasan teater bertajuk Jane The Musical kan?  Haa.....akhirnya setelah beberapa bulan baru akak sempat nak upload video scene scene lakonan akak.  Boleh?  Scene akak jer akak suruh my anak ayam Danny Harmizi amik,  yang lain tu kita tak record pun.  Hehehehe

Hope u olls enjoys!!!



For more info  :  Pengalaman Berlakon sebagai Mrs. Rochester dalam Teater Jane The Musical


Scene  :  Jane The Musical : Scene Mrs Rochester Singing Bad Romance
 

Scene  :  Jane The Musical : Scene Mrs Rochester meets Jane





Scene  :  Jane The Musical : Mrs Rochester vs Mrs Scatchered




Scene  :  Jane The Musical : Mrs Rochester and Jane at Edward's House



1 comment:

  1. Jumie, I am your big fan..
    Bilalah nak buat konsert/ teater jelajah sampai KL, su re i ak an duduk seat paling depan n ak bagi spupport!
    LETOP!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...